in , ,

Beyoncé: Η πιο σέξι και καλοντυμένη σταρ στο Super Bowl

Για το παιχνίδι του Super Bowl, η Beyoncé φόρεσε τη δική της εκδοχή του σπορ ντυσίματος, επιλέγοντας έναν μαύρο ημιδιάφανο κορσέ από δαντέλα, κάτω από ένα κομψό ταμπά μπουφάν. Τα συνδύασε με τζιν κοντά σορτς, μαύρο διάφανο καλσόν και μαύρα στιλέτο τακούνια, μαζί με ένα εκτυφλωτικό τσόκερ από διαμάντια.

Παράλληλα, φόρεσε περισσότερα διαμάντια, με τη μορφή των υπερμεγεθών σκουλαρικιών και ενός ακόμα κολιέ, δημιουργώντας αστραφτερές στρώσεις. Μια μαύρη τσάντα και cat-eye γυαλιά ηλίου έδωσαν τις τελευταίες πινελιές στο glam game day look της.

Διαφήμιση

Η Μπιγιονσέ μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες από το ντύσιμό της, σε ένα καρουζέλ στο Instagram, αφήνοντας τη δημοσίευση χωρίς λεζάντα.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, η Beyoncé φωτογραφήθηκε να γελάει στις εξέδρες μαζί με τον σύζυγό της Jay-Z, ενώ πριν από τον αγώνα, οι κόρες του ζευγαριού (Blue Ivy, 10 και Rumi, 4) εντοπίστηκαν να χοροπηδούν στον αέρα, καθώς ο μπαμπάς τους απαθανάτισε τη χαριτωμένη στιγμή στην κάμερα.

Μια άλλη ξεχωριστή εμφάνιση της βραδιάς έγινε από την Mary J. Blige.

Η Blige έμοιαζε με την σταρ που είναι, φορώντας ένα αστραφτερό σύνολο με σχέδιο τσιτάχ. Το σύνολο περιλάμβανε ένα τοπ με σταυρωτά σκισίματα, booty σορτς και ψηλοτάκουνες μπότες μέχρι τους μηρούς, κατά παραγγελία από την Dundas.

Φόρεσε τα μαλλιά της ελεύθερα, με κεντρική χωρίστρα, ενώ οι ξανθές μπούκλες της έπεφταν με χάρη στον κορμό της. Οι χορευτές της Blige μιμήθηκαν το σύνολό της, με τη δική τους λαμπερή εμφάνιση.

Συνολικά, ήταν μια επιτυχημένη βραδιά γεμάτη μόδα, διασκέδαση και φυσικά ποδόσφαιρο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Kendall Jenner: Πως να φορέσετε τα oversized πουκάμισο

Megan Barton-Hanson: Επιδεικνύει το πληθωρικό στήθος της και προκαλεί την ανδρική φαντασία – Δείτε φωτογραφίες