in

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι τρώει για πρωινό και διατηρείται σε φόρμα;

Δείτε το Instagram Story της όμορφης influencer

Eντυπωσιακό κορμί διαθέτει η Δήμητρα Αλεξανδράκη και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην καλή της τύχη. Η δημοφιλής influencer γυμνάζεται σε εβδομαδιαία βάση και ακολουθεί ισορροπημένη διατροφή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα απολαύσει το αγαπημένο της γλυκό, όταν θελήσει.

Πρωί-πρωί σήμερα (Τρίτη 15/3), έδειξε στους περισσότερους από 351.000 followers της, το υγιεινό και παράλληλα νόστιμο breakfast της, πραγματοποιώντας ένα Instagram Story.

Όπως βλέπετε παρακάτω, το πρωινό της μελαχρινής καλλονής αποτελείται από δύο βραστά αυγά, ένα μικρό ψωμάκι με αβοκάντο, 5-10 λευκά, ανάλατα αμύγδαλα και ένα φλιτζάνι τσάι ή γαλλικό καφέ. Έτσι, ξεκινάει την ημέρα της με ενέργεια και δεν νιώθει πείνα μέχρι αργά το μεσημέρι.

Διαφήμιση

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέρει ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και δεν το παραλείπει ποτέ. Προσπαθήστε να κάνετε κι εσείς το ίδιο, ειδικά αν έχετε μία γεμάτη μέρα με υποχρεώσεις και δουλεύετε πολλές ώρες.

Εντάσσοντας στο δικό σας breakfast ένα βραστό αυγό, θα παρατηρήσετε ότι το μυαλό σας θα δουλεύει καλύτερα. Πλούσια σε βιταμίνη D, τα αυγά συμβάλλουν στην απορρόφηση του σιδήρου. Παράλληλα, ωφελούν την ψυχική υγεία και ανεβάζουν τη διάθεση. Μάλιστα, αν θέλετε να χάσετε βάρος, αποτελούν την ιδανική τροφή, καθώς είναι εύπεπτα και χαμηλά σε θερμίδες.

Όσον αφορά το αβοκάντο, έχει και αυτό πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Φημίζεται για την αντιοξειδωτική δράση του, μειώνει την κακή χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια, συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους και ωφελεί την επιδερμίδα.

Πραγματικός θησαυρός είναι τα ανάλατα αμύγδαλα, για αυτό προτιμήστε τα για σνακ. Έχουν πλούσια περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα και μειώνουν τις λιγούρες για κάτι γλυκό, βοηθώντας έτσι στην απώλεια βάρους.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Jennifer Lopez: Μαγνητίζει τα αντρικά βλέμματα με δαντελένια εσώρουχα του οίκου Dolce & Gabbana

Sharon Stone: Πουλιέται το εκπληκτικό ακίνητο της ταινίας «Βασικό Ένστικτο»