in

Ελευθερία Ελευθερίου: Ποια συμπληρώματα διατροφής επιλέγει η αγαπημένη τραγουδίστρια;

Τη σιλουέτα της και την υγεία της προσέχει η 32χρονη και πράττει σωστά

Ισορροπημένη διατροφή ακολουθεί η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ η γυμναστική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του εβδομαδιαίου προγράμματός της.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την επαγγελματική της ζωή όσο και από την προσωπική. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους περισσότερους από 226.000 followers της στιγμιότυπα από την προπόνησή της και τα γεύματά της.

Το μεσημέρι της Τρίτης 1/3, αποκάλυψε, μέσω ενός Insta Story, τα συμπληρώματα διατροφής που έχει εντάξει στο διατροφολόγιό της, προκειμένου να είναι υγιής και γεμάτη ενέργεια. Μαγνήσιο και Βιταμίνη C παίρνει, όπως μαρτυρά το παρακάτω βίντεο, όπου βλέπουμε δύο διαφανή ποτήρια, εκ των οποίων το ένα είναι γεμάτο με ένα κίτρινο ρόφημα (μαγνήσιο) και το άλλο με ένα πορτοκαλί (βιταμίνη C).

Διαφήμιση

Ας δούμε λίγο τα οφέλη της Βιταμίνης C:

  • Είναι απαραίτητη για κάθε άνθρωπο που θέλει να είναι υγιής, ανεξάρτητα από το αν και πόσο γυμνάζεται.
  • Παραδοσιακά, είναι το πρώτο πράγμα που προτείνεται για την αντιμετώπιση ή και πρόληψη ενός κρυολογήματος, λόγω της αντιοξειδωτικής της δράσης, ενώ συμβάλλει στην διαδικασία απορρόφησης του σιδήρου.
  • Αποτελεί βασικό συστατικό για την φυσιολογική ανάπτυξη και σωματική διάπλαση και για αυτό -όπως τονίζουν οι παιδίατροι- πρέπει να περιλαμβάνεται στη διατροφή των παιδιών.

Και του Μαγνήσιου:

  • Μειώνει την κόπωση και ενισχύει την απόδοση κατά την άσκηση.
  • Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
  • Σύμφωνα με έρευνες, δρα κατά της κατάθλιψης, βελτιώνοντας τη διάθεση.

Κάτι ξέρει, λοιπόν, η Ελευθερία Ελευθερίου και έχει επιλέξει το μαγνήσιο και την βιταμίνη C ως συμπληρώματα της διατροφής της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση
Ντουα Λιπα

Dua Lipa: Μας δείχνει τους κοιλιακούς της, μέσα σε ένα κομμένο φόρεμα

Μαριέττα Χρουσαλά: Δείτε το σπίτι-παλάτι και το ιδιωτικό γυμναστήριο της