in , , ,

5 ταινίες αν λάτρεψες το 50 Shades of Grey

After

Ο κόσμος της άπειρης και ήσυχης φοιτήτριας Tessa Young (Josephine Langford) ανατρέπεται, όταν γνωρίζει τον Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin), ένα μυστηριώδες και διασκεδαστικό αγόρι, που την κάνει να αμφισβητεί όλα όσα νόμιζε ότι ήθελε από τη ζωή. Όπως και στο Fifty Shades, οι σεξουαλικές σκηνές γίνονται πιο έντονες ανά ταινία, έτσι στο After We Collided και στο After We Fell είναι ακόμα πιο καυτές.

Eyes Wide Shut

Διαφήμιση

Η σκοτεινή πλοκή του ερωτικού θρίλερ ακολουθεί έναν πλούσιο γιατρό, τον Μπιλ Χάρτφορντ (Τομ Κρουζ) και τη μοναδική του νύχτα περιπέτειας, αφού ανακαλύπτει ότι η σύζυγός του, Άλις (Νικόλ Κίντμαν), είχε σχέση. Αποφασισμένος να βγει μόνος του, ξεκινά χωρίς να ξέρει πού να πάει, τι να κάνει ή τι θα βρει. Χωρίς να το καταλάβει, βρίσκεται στη μέση ενός μασκοφορεμένου οργίου που οργανώθηκε από μια μυστική κοινωνία.

Nymphomaniac

H Τζο (Σαρλότ Γκενσμπούργκ) είναι νυμφομανής. Αφού βρέθηκε μόνη, από έναν άντρα, τον Σέλιγκμαν (Στέλαν Σκάρσγκαρντ), η Τζο του ανοίγεται για τις σεξουαλικές της κατακτήσεις, τις φαντασιώσεις της και όλα τα ενδιάμεσα. Μέσα από μια σειρά από ιστορίες και αναδρομές στο παρελθόν, η Τζο ξεχύνει την καρδιά της. Με τη σειρά του, ο Seligman ανοίγεται επίσης. Είναι ένα περίεργο ταίριασμα μεταξύ των δύο τους, με τον καθένα να φέρνει κάτι που χρειάζεται ο άλλος.

Secretary

Το σύνθημα του E. Edward Gray (James Spader) είναι “αν μπορούμε να βιώσουμε πλήρως τον πόνο, τότε μπορούμε να ζήσουμε μια πιο ουσιαστική ζωή”. Ο ίδιος ξεκινά μια ερωτική σχέση με την υποτακτική γραμματέα του, Λι (Maggie Gyllenhaal), δείχνοντάς της πράγματα που δεν ονειρευόταν ποτέ σεξουαλικά. Αυτή η ταινία δείχνει την απαγορευμένη σχέση μεταξύ ενός εργοδότη και ενός εργαζόμενου.

365 Days

Η Laura (Anna-Maria Sieklucka) κάνει διακοπές, προσπαθώντας να σώσει την σχέσης της, που τελευταία δεν πάει καλά. Ωστόσο, καταλήγει να την απαγάγει ο Massimo (Michele Morrone), μέλος της μαφίας της Σικελίας. Την κλέβει και της λέει ότι έχει 365 μέρες για να τον ερωτευτεί.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Σοφία Πανάγου: «Το “50-50” είναι ένα σίριαλ που άφησε εποχή»

Γιάννης Σερβετάς: Εκτός «Ράδιο Αρβύλα» – Εμφανίζει συμπτώματα κορωνοϊού