in

Χιλάρια Τόμας: Η γυναίκα του Άλεκ Μπάλντουιν κάνει ΓΥMNH γιόγκα και μπορει και βλέπει τα oπίσθιά της. Δες τα και εσυ! φωτογραφία

Ο Άλεκ Μπάλντουιν, είναι Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός και συγγραφέας. Μέλος της οικογένειας Μπάλντουιν, ο μεγαλύτερος από τέσσερις αδερφούς που είναι όλοι ηθοποιοί. Έχει μία κόρη με την Kim Basinger και άλλα έξι ακόμα παιδιά με την Χιλάρια Μπάλντουιν και τρέχει και δε φτάνει ο άνθρωπος!

Που να το πει και να τον πιστέψουν ο κακομοίρης ο ηθοποιός ότι δεν μπορεί να μαζέψει τη γυναίκα του, η οποία μετά τη γέννηση του παιδιού τους το έχει ρίξει στη γιόγκα και επειδή δεν αισθάνεται άνετα την κάνει με όσο λιγότερα ρούχα γίνεται.

Διαφήμιση

Ευτυχώς υπάρχει το Instagram για να τον πιστέψουμε.

Η Χιλάρια Μπάλντουιν κάνει μεγάλη πρόοδο στη γιόγκα και θέλει να το μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους. Κυρίως σε παρεξηγήσιμες πόζες.

Έτσι, μετά το κατακόρυφο χωρίς poύχα και εσώpoυχα, έρχεται η κίνηση «Γκαλίνα Ουλάνοβα», όπου η Ιλάρια ξαπλωμένη φέρνει τα πόδια στο κεφάλι της και είναι από τους λίγους στον κόσμο που μπορούν να θαυμάσουν τα oπίσθια τους χωρίς να δουν στον καθρέφτη.

Φορώντας μόνο το σοuτιέν και ένα διχτuωτό καλσόν η Ιλάρια ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε τα ακροβατικά, ενώ για την ημέρα του Αγίου Πατρίκιου είχε ξαπλώσει σ΄ένα παγκάκι με το κορμί της να κρέμεται στο κενό και δύο μπίρες δίπλα της.

Άλεκ Μπάλντουιν σε συμπονάμε!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Άιρλαντ Μπάλντουιν: Η κόρη της Κιμ Μπέισινγκερ χωρις σουτιέν χαϊδεύεται με γυναίκα. Η φωτογραφία που προβλημάτισε τον πατέρα της

Πέτρα σκανδάλου – Η Πέτρα Νέμτσοβα φοράει μόνο ένα κορμάκι και τα βλέπουμε όλα. Φωτογραφίες