in

Τζένιφερ Λόπεζ: Γυμναστική με σορτσάκι γιατί το κopμί θέλει ΚΟΠΟ. Φωτογραφία από το παρελθόν

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ίσως η πιο πληθωρική και συνάμα η πιο μυστηριώδης και γοητευτική γυναίκα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και του Χόλιγουντ. Ήταν όμως πάντα έτσι;

Η σταρ ουδέποτε έχει προσπαθήσει να κρύψει παλιές της φωτογραφίες, αντιθέτως την έχουμε δει πολλές φορές να μοιράζεται με τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υλικό περασμένων δεκαετιών. Αυτό ακριβώς συνέβη και πριν λίγες ημέρες, όταν η Τζένιφερ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εφηβική τα φωτογραφία κατά τη διάρκεια της προπόνησής της.

Με κοντό σορτσάκι, φανελάκι και σκούρα μαλλιά, η Τζένιφερ αποδεικνύει πως τα κορμιά θέλουν… κόπο και καλεί τους θαυμαστές της να το ρίξουν στη γυμναστική με λεζάντα «Ας νικήσουμε»!

Διαφήμιση

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν παρατηρήσει τις έντονες αλλαγές στο πρόσωπο της Λατίνας σταρ με το πέρασμα του χρόνου, ωστόσο πρόκειται για τόσο επιτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις που σε καμία περίπτωση δε μπορεί κανείς να κάνει λόγο για υπερβολές ή παραμόρφωση.

Τι κι αν τα μαγουλάκια εξαφανίστηκαν και τη θέση τους πήραν τα έντονα ζυγωματικά; Η Τζένιφερ ήταν, είναι και θα είναι η απόλυτη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Κέιτ Άπτον κάνει γυμναστική με κορμάκι και ξεχνάς τα ΟΠΛΑ της

Πηνελόπη Πλάκα: Βάζει στράπλες μαγιό και το μπouστο δεν κρατιέται