in

Εύα Μέντες: Εξηγεί γιατί σταμάτησε την υποκριτική μετά την απόκτηση παιδιών με τον Ράιαν Γ Gosling

Η Εύα Μέντες μίλησε πρόσφατα για τον ρόλο της ως μητέρα που μένει σπίτι, αφού αποφάσισε να σταματήσει την υποκριτική.

Την τελευταία δεκαετία, η Εύα έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της μητέρας για τις δύο κόρες της. Αυτό επέτρεψε στον σύζυγό της, Ράιαν Γ Gosling, να συνεχίσει να κυνηγάει την καριέρα του στην υποκριτική.

Διαφήμιση

Όταν ρωτήθηκε για αυτή την απόφαση, η Εύα φαινόταν χαρούμενη και ικανοποιημένη με τη συμφωνία. Εξήγησε με ενθουσιασμό πόσο τυχερή νιώθει που μπορεί να περνάει χρόνο με τα παιδιά της χωρίς να ταξιδεύει για γυρίσματα ή να περνάει μακριές ώρες μακριά τους.

“Ήταν σαν κάτι αυτονόητο”, είπε σε συνέντευξη στο Today. “Ήταν σχεδόν μια σιωπηρή συμφωνία οτι εκείνος θα δουλεύει και εγώ θα δουλεύω – απλά θα δουλεύω εδώ.”

Οι θαυμαστές αποθεώνουν την απόφαση της Εύα Μέντες να γίνει μητέρα που μένει σπίτι

Πολλοί θαυμαστές εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους για τη δυναμική μεταξύ του Ράιαν και της Εύα, ενώ άλλοι είπαν ότι είναι στην ευχέρεια του ζευγαριού να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για αυτούς.

Στο X (πρώην Twitter), ένας χρήστης είπε: “Ο κόσμος τρελαίνεται γι’ αυτό, αλλά ΑΥΤΟΙ αποφάσισαν ότι αυτό λειτουργεί για αυτούς και είναι ξεκάθαρα χαρούμενη γι’ αυτό, ποιο είναι το πρόβλημα; ”

Ένας άλλος έγραψε στο Twitter: “Εφόσον και οι δύο συμφώνησαν από κοινού (που το έκαναν), τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν ξέρω γιατί άλλοι άνθρωποι θυμώνουν με τη δυναμική της σχέσης τους. Εστιάστε στη δική σας σχέση.”

Κάποιος μάλιστα τόνισε ότι η Εύα στην πραγματικότητα εξακολουθεί να εργάζεται – απλώς από το σπίτι.

“Αν είναι δική της επιλογή, τότε ναι βασίλισσα!” έλεγε το tweet. “Μερικές μητέρες θέλουν να δουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν και αν κάποιος έχει τα χρήματα να μείνει σπίτι έτσι, και είναι κάτι που θέλει, τότε δεν βλέπω το πρόβλημα. Λέει όμως ότι δουλεύει και από το σπίτι, οπότε δεν ξέρω γιατί ο κόσμος είναι θυμωμένος.”

Στη συνέντευξή της στο Today, η Εύα συνέχισε μιλώντας για τις πρόσφατες επαγγελματικές της προσπάθειες, συμπεριλαμβανομένης της συνιδιοκτησίας της Skura Style, μιας εταιρείας που πουλάει σφουγγάρια.

“Έχω δοκιμάσει τα πάντα και απλά δεν ήμουν ευχαριστημένη με τίποτα”, είπε. “Πλένεις τα πιάτα σου και μετά τα χέρια σου μυρίζουν, ή σκουπίζεις τον πάγκο σου και ο πάγκος σου μυρίζει… Σκέφτηκα, πρέπει να υπάρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω.”

Όταν ανακάλυψε την εταιρεία, αποφάσισε να επικοινωνήσει με τις γυναίκες ιδρύτριες της για να μπορέσει ίσως να εμπλακεί. Αυτό την οδήγησε να εργαστεί στην ανάπτυξη και τον σχεδιασμό προϊόντων, να βοηθήσει στο marketing και να γίνει πρέσβειρα της εταιρείας – όλα ενώ φροντίζει τα παιδιά της

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Χέιλι Μπίμπερ ποζάρει με εσώρουχα Victoria’s Secret και τα social media παίρνουν φωτιά

Ανέκδοτο: Οι ψεύτες και οι μύγα …!Τρελό γέλιο