in

Βίκυ Κουλιανού: Κάθεται μόνη, καπνίζει και «ζαλίζει» τον ανδρικό πληθυσμό

Το παντοτινό top model αποπνέει αυτοπεποίθηση

Σέξι, κορμάρα και με διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ, η Βίκυ Κουλιανού αποδεικνύει ότι μία 55αρα μπορεί να είναι πιο θελκτική από μία 25αρα.

Χθες (Τετάρτη 9/3) και σήμερα (Πέμπτη 10/3), η διάσημη ηθοποιός και πρώην top model «έβαλε φωτιά» στο Instagram, δημοσιεύοντας υλικό από μια νέα επαγγελματική φωτογράφιση που έκανε στην Αθήνα.

Φορώντας ένα μαύρο, σατέν φόρεμα, σικάτο blazer και διαφανές καλσόν με σχέδιο, κάθεται με στιλ σε ένα ξύλινο κάθισμα και επιδεικνύει τα ατελείωτα πόδια της. Το σκηνικό μοιάζει με εγκαταλελειμμένη ταβέρνα και εκείνη με σταρ που τα μάτια της έχουν δει πολλά και ξέρει τι σημαίνει  νυχτερινή ζωή.

Διαφήμιση

Με ύφος αλήτικο και σνομπ, καπνίζει ένα εργοστασιακό τσιγάρο, με τα ίσια, καστανά μαλλιά της να πέφτουν στο στήθος και την πλάτη της.

Δείχνει χαμένη στις σκέψεις της, ενώ οι άνδρες, που την συναντούν, μάλλον χαίρονται…

Το total black outfit αποθεώνουν τα μυτερά μποτάκια με το χοντρό τακούνι.

Άκρως προσεγμένο είναι και το μακιγιάζ της, με το smokey eye να την καθιστά άκρως ερωτική!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Τατιάνα Στεφανίδου: Το ιδανικό φόρεμα για όλες τις ώρες της ημέρας

Jennifer Aniston: 5 ρούχα για να αντιγράψετε το στιλ της