in

Μπέττυ Μαγγίρα: Η σχέση με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, και το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου

«Θέλω να περνάω καλά, η ζωή είναι μικρή» αναφέρει η παρουσιάστρια του OPEN

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 11/5 η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, με το έντονο ταπεραμέντο, την οποία την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν βλέπουμε καθημερινά στο «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;», στο OPEN, μίλησε για το θάνατο της μητέρας της, Νίκης Μαγγίρα, ο οποίος της στοίχισε πολύ, και την οικογένειά της.

«Δύο πράγματα δε μας έχουν τύχει φέτος, εξωγήινοι και ηφαίστειο. Το πιο δύσκολο για μένα ήταν η απώλεια της μητέρας μου. Ήταν κάτι που το περιμέναμε, αλλά δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Και δεν ήθελα ούτε να βγω και να πλαντάξω στο κλάμα, γιατί κάνω μια δουλειά εκεί και ο κόσμος με βλέπει γιατί προσφέρω χαρά. Χαρά θέλετε; Χαρά θα σας δώσουμε!

Διαφήμιση

Ίσως επειδή υπήρχε το διάστημα που η μητέρα μου ήταν άρρωστη, με βοήθησε να το βιώσω λίγο νωρίτερα. Την είχα πενθήσει τη μητέρα μου κατά κάποιον τρόπο» εξήγησε σχετικά με το πώς βίωσε τον χαμό της μαμάς της.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τον έγγαμο βίο της με τον προπονητή υδατοσφαίρισης και πατέρα των παιδιών της, Δημήτρη Μάζη. «Είμαστε 20 χρόνια μαζί με τον άντρα μου, ούτε και εγώ δεν το πιστεύω. Όλα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία του ζευγαριού, είναι λίγο και η χημεία. Όταν το βρεις και έχετε ωραία επικοινωνία, ποιος να το χαλάσει; Είμαι πιο συνειδητοποιημένη, πιο αποφασισμένη, ξέρω τι θέλω και πώς να το πέτυχω. Θέλω να περνάω καλά, η ζωή είναι μικρή, θέλω να ρουφήξω τη ζωή» υπογράμμισε η 47χρονη παρουσιάστρια.

Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην κάνει λόγο για τα πολυτιμότερα πλάσματα σε αυτόν κόσμο για εκείνη, που δεν είναι άλλα από τις κόρες της, Καλλινίκη και Αντριάνα. «Οι κόρες μου είναι 8 και 12 σήμερα. Είμαι λίγο αυστηρή μαμά, πρέπει να βάζεις όρια στα παιδιά. Η μεγάλη διαβάζει από μονή της, τα κάνει όλα, είναι τυπική. Η μικρή θέλει λίγο βοήθεια, γιατί πέρασε και δύο χρόνια καραντίνα. Κάθε μία έχει τα θέλω της και τα ταλέντα της» τόνισε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Τέιλορ Μαρί Χιλ: Ξαπλώνει γυμνή στην παραλία και το τουρλώνει στην καρέκλα. Και καριέρα και 20.εκ followers. Φωτογραφία

Η αποθέωση της μάνας: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Μοντέλο με καισαρική τομή στο Sports Illustrated