in

Κλαούντια Ρομάνι: Σχεδόν γuμνή, με κομπινεζόνόν και τακούνια κάθεται στα σκαλιά με ανοιχτά τα πόδια και πpoκαλεί

H Κλαούντια Ρομάνι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ιταλίδα που ζει στο Μαϊάμι, μοντέλο και περσόνα σε περιοδικά και το Instagram, κυκλοφορεί μόνιμα με το μαγιό της και προσφέρει απλόχερα τα κάλλη της στους φωτογράφους και τους followers!

Εγώ και μία δεκαπενταετία έχει κατακτήσει πολλές θέσεις στις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου σε διαδικτυακές ψηφοφορίες γνωστών ανδρικών περιοδικών σε όλο τον κόσμο!

Διαφήμιση

Είναι φανατική φίλαθλος της εθνικής ομάδας της χώρας της και όποτε αγωνίζεται η Ιταλία σε παγκόσμιο κύπελλο ή Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στηρίζει μέσω Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες με μαγιό στα χρώματα της σημαίας της Ιταλίας!

Ποιος άλλωστε δεν θυμάται τις καρδούλες που έστελνε με το μαγιό της το 2006 στο παγκόσμιο κύπελλο της Γερμανίας όταν η Ιταλία τελικό κέρδισε τη Γαλλία και στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου

Η Κλαούντια Ρομανί στα 40 της πλέον δεν έχει χάσει καθόλου το σφρίγος της νιότης και συνεχίζει ακάθεκτη στον ίδιο ρυθμό κυρίως μέσω του Instagram!

Σε μία από τις ελάχιστες φωτογραφίες χωρίς μαγιό η Κλαούντια Ρομανί ποζάρει στα σκαλιά φορώντας κομπινεζόν ψηλά τακούνια και έχει τα πόδια της ανοιχτά!

Εκτός από τις γuμvές ωραίες και οι ντυμένες φωτογραφίες

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: Σοφία Χατζηπαντέλη: Πριονίζει το ριάλιτι μοντέλων; Πήρε έξι κοπέλες και… Τι είπε για Βίκυ Καγιά και Μαίρη Βυτινάρος

Μάιλι Σάιρους: Απο μπροστά και από πίσω – Φωτογραφία με ολοσωμο See-through και ανύπαρκτο στpιγκάκι