in , , ,

Nicole Scherzinger: Σε παραλία του Μεξικού απόλαυσε κοκτέιλ και μαγνήτισε τα βλέμματα

Η 43χρονη Αμερικανίδα διαθέτει άψογες αναλογίες

Η Nicole Scherzinger, μετά την επαγγελματική φωτογράφιση που έκανε στο Λος Άντζελες με ένα ethnic σύνολο, το οποίο κολάκευε τη λεπτή σιλουέτα της, την Τρίτη 22/2 πήγε σε μία πανέμορφη, αμμώδη παραλία του Μεξικού, για να χαλαρώσει και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους περισσότερους από 5.170.000 followers της δύο selfies από τις χαλαρές στιγμές που πέρασε στην παραλία.

Φορώντας ένα ροζ, μικροσκοπικό μπικίνι, η 43χρονη τραγουδίστρια και χορεύτρια αναδεικνύει το πλούσιο ντεκολτέ της και προκαλεί την ανδρική φαντασία.

Διαφήμιση

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, χαμογελά και τα μαύρα, πλούσια μαλλιά της πέφτουν ανέμελα στην πλάτη και το στήθος της.

Η σταρ του βρετανικού, γυναικείου συγκροτήματος Pussycat Dolls κρατά στο δεξί χέρι της ένα δροσερό κοκτέιλ Μαργαρίτα και, απαλλαγμένη από το έντονο μακιγιάζ, είναι πιο ελκυστική από ποτέ.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Miranda Kerr: Η ρουτίνα ομορφιάς του διάσημου supermodel

Τατιάνα Στεφανίδου: Τα 5 πιο chic ντυσίματα για βόλτα ή το γραφείο