in , ,

Αναστασία Καρανικολάου: H κολλητή φίλη της Κάιλι Τζένερ δείχνει τις καμπύλες της και… μοιράζει εγκεφαλικά

Η 23χρονη επιδεικνύει το θηλυκό κορμί της, φορώντας το μπικίνι της – Δείτε φωτογραφίες

H Αναστασία ή αλλιώς «Stassie» Καρανικολάου είναι Ελληνίδα διάσημη Influencer με αναλογίες μοντέλου και βλέμμα πολλά υποσχόμενο.

Το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί στο Instagram, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερους από 10 εκατομμύρια followers, οφείλεται φυσικά στη στενή φιλία της με την 24χρονη, παγκοσμίου φήμης Αμερικανίδα Κάιλι Τζένερ. Μην ξαφνιάζεστε, αγαπημένοι μου, μία Ελληνίδα μπορεί να έχει παρτίδες με μία σταρ που γεννήθηκε και ζει στην άλλη άκρη της Γης, αρκεί να το βάλλει στόχο!

Aναστασία Καρανικολάου – Κάιλι Τζένερ

Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, το 23χρονο μοντέλο εκτόξευσε, για μία ακόμα φορά, τη θερμοκρασία στη δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα, δημοσιεύοντας δύο mirror selfies. Γεμάτη αυτοπεποίθηση, εμφανίζεται με ένα σέξι μπικίνι σε μοβ απόχρωση, με τα μακριά, καστανά μαλλιά της να πέφτουν στην πλάτη της και το μακιγιάζ της να είναι απαλό και φυσικό. Όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα, βρίσκεται στο δωμάτιό της ή σε κάποια σουίτα ξενοδοχείου.

Διαφήμιση

H Ελληνίδα καλλονή, με τις απίστευτες καμπύλες και τα σαρκώδη χείλη, γράφει στη λεζάντα της «καυτής» ανάρτησής της την επωνυμία τεσσάρων μεγάλων οίκων μόδας. «Gucci gucci, louis louis, fendi fendi, pradaaaa» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Μόλις την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, η Αναστασία Καρανικολάου είχε αναδείξει ξανά την εντυπωσιακή της σιλουέτα με ένα λευκό μπικίνι και μία ασορτί φούστα-παρεό της εταιρείας γυναικείων ενδυμάτων, υποδημάτων, αξεσουάρ και είδη δώρου PrettyLittleThing.Το look της αποθέωνoυν η λεπτή αλυσίδα στην κοιλιά της και τα σκουλαρίκια-κρίκοι στα αυτιά της, ενώ λάμψη της χαρίζει το lip gloss.

Στη εν λόγω διαφημιστική φωτογράφιση, η «Stassie» ποζάρει σε μία βραχώδη παραλία και είναι απλώς σαγηνευτική.

Η Αναστασία Καρανικολάου είχε εισβάλει στο ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians»

Το μοντέλο έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο «Keeping Up With The Kardashians», ενώ είναι φίλη με την 24χρονη, δισεκατομμυριούχο Κάιλι Τζένερ από τα 13 της.

Αναστασία Καρανικολάου – Κάιλι Τζένερ

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία που είδε ο SNIK και τη θέλει πίσω

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ό,τι πιο εναλλακτικό και αισθησιακό ταυτόχρονα στο instagram