in

Bίκυ Καγιά: Σέξι και όποιος αντέξει σε νέα διαφημιστική καμπάνια

Δες τη φωτογραφία της παρουσιάστριας του Greece’s Next Top Model στο Ιnstagram

Aναμφίβολα, η Βίκυ Καγιά ανήκει στην «κατηγορία» των πιο αγαπημένων παρουσιαστριών της εγχώριας showbiz. Όμορφη, επαγγελματίας, γλυκιά και χαμογελαστή, γίνεται εύκολα συμπαθής, ενώ πολλοί άνδρες τη θεωρούν μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής TV.

Και το μεσημέρι της Δευτέρας 16/5, η παρουσιάστρια του «Shopping Star» και του GNTM αναστάτωσε το Instagram, όταν δημοσίευσε ένα κολάζ τεσσάρων φωτογραφιών από τη νέα διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρείας υποδημάτων, στην οποία πρωταγωνιστεί και είναι πανέμορφη!

Με νάζι και παιχνιδιάρικη διάθεση, παίζει με τον φωτογραφικό φακό, αφήνοντας το επαγγελματικό της ύφος και αναδεικνύοντας τη θηλυκή της πλευρά. Το μαύρο, εφαρμοστό φόρεμα κολακεύει τη λεπτή σιλουέτα της και αφήνει σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της, τα πέδιλα, σε μπλε απόχρωση, με το λεπτό τακούνι και το κορδόνια που δένουν στους αστραγάλους αποθεώνουν το σεξαπίλ της, ενώ η επιδερμίδα της δείχνει νεανική και λαμπερή. Παράλληλα, στιλ της χαρίζουν τα γυαλιά ηλίου, με την ίδια να εκπέμπει δυναμισμό και θετική ενέργεια!

Διαφήμιση

Eίτε μιλάει στο τηλέφωνο ή βάζει ρουζ είτε στέλνει φιλάκι, η διάσημη παρουσιάστρια, στα 43 της χρόνια, αποδεικνύει πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μία 25άρα.

 

Η ανάρτησή της έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει πάνω από 3.500 likes και δεκάδες θετικά σχόλια, με τον καλό της φίλο και coach του GNTΜ, Γιώργο Καράβα, να σημειώνει τρεις καρδούλες.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Σολωμού: Εκτός Αθηνών η αγαπημένη ηθοποιός – Πού βρίσκεται;

Όρα ή τίποτα – Όταν η διάσημη τραγουδίστρια Rita Ora πέταξε το σουτιέν της. Έχουμε τη φωτογραφία στο αρχείο