in

Rihanna: Το μακιγιάζ της είναι τόσο τολμηρό όσο και οι εμφανίσεις της εγκυμοσύνης της

Με κροπ τοπ που δείχνουν την φουσκωμένη της κοιλίτσα και μίνι φορέματα, η Rihanna έχει επαναπροσδιορίσει πλήρως τη μόδα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αλλά μην αφήσετε τα ρούχα να σας αποσπάσουν την προσοχή από τις πρόσφατες εμφανίσεις της στο μακιγιάζ. Με λαμπερά χείλη, μεταλλικά μάτια και «color blocking» επιλογές, η 34χρονη ιδρύτρια της Fenty Beauty θέτει τις βάσεις για τις τάσεις του ανοιξιάτικου μακιγιάζ.

Διαφήμιση

Η λαμπερή γκουρού που είναι υπεύθυνη για την εκπληκτική εμφάνιση της Rihanna, Priscilla Ono, μας έδωσε την εικόνα για το πώς έγινε το μακιγιάζ της σταρ. «Γενικά, είναι τόσο ελεύθερος άνθρωπος και κάνει ό,τι νιώθει. Ποτέ δεν περιορίζεται από την κοινωνία ή κάτι τέτοιο. Ντύνεται όπως θέλει και έτσι νιώθει και για την ομορφιά», είπε η makeup artist της Fenty Beauty. «Της αρέσει οτιδήποτε είναι περιπετειώδες».

Ενώ η RiRi μας έχει συγκλονίσει με μια χούφτα εκπληκτικών εμφανίσεων τις τελευταίες εβδομάδες, η Ono μας ενημέρωσε ότι υπάρχουν ακόμα πιο σπουδαίες που πρέπει να περιμένουμε, οι οποίες θα είναι ιδανικές για πιο ζεστό καιρό.

Μία από τις σημαντικότερες τάσεις που αγαπά η Rihanna για την άνοιξη; Color blocking. «Η άνοιξη έχει να κάνει με τις έντονες αποχρώσεις και τα έντονα χρώματα», εξήγησε η Ono, σημειώνοντας ότι το χρώμα που θα επιλέξετε πρέπει να κάνει μια αντίθεση με τα ρούχα σας. «Αν θέλετε να κάνετε κάτι λαμπερό, αλλά δεν έχετε πραγματικά την υπομονή να κάνετε ένα ολόκληρο look, δοκιμάστε ένα έντονο χείλος. Ζεστό ροζ, πορτοκαλί, ακόμα και ανοιχτό ροζ – όλα πάνε.”

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ναταλία Δραγούμη: Κρατιέται από χοντρό κλαδί δέντρου και κάνει μονόζυγο με ψηλοτάκουνα πέδιλα

Ελευθερία Ελευθερίου: Στην Κωνσταντινούπολη, με κόκκινες γόβες και ολόσωμη φόρμα, προκαλεί πανικό