in , ,

Cher: Σκληρή γυμναστική στα 75 της χρόνια

Μάθε και εσύ τώρα τους τρόπους να μείνεις συγκεντρωμένος στην γυμναστική σου!

Η Cher διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και γυμνασμένα σώματα στον χώρο του θεάματος, καθώς στα 75 της χρόνια δείχνει να είσαι σε απίστευτη φόρμα.

Η τραγουδίστρια, όπως έχει δηλώσει, λατρεύει τη γυμναστική και ακολουθεί καθημερινά μια ρουτίνα. Πρόσφατα, μάλιστα, μοιράστηκε στο Twitter το πρόγραμμά της, εντυπωσιάζοντας τους fans της, αφού πρόκειται για ένα πολύ απαιτητικό και δύσκολο πρόγραμμα.

Όπως έγραψε η ίδια “μόλις επέστρεψα από κοιλιακούς, Zumba, Yoga και Wall sits” και συνέχισε λέγοντας πως ακολουθεί πρόγραμμά με “μάθημα με steps, yoga, διαφορετικοί κοιλιακοί”.

Διαφήμιση

 

Αν θέλετε και εσείς να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, χωρίς να χάσετε το κίνητρο και την αυτοπεποίθησή σας, υπάρχουν τρόποι για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας μακροπρόθεσμα.

1. Διαλέξτε κάτι που σας αρέσει

Απολαύστε τις προπονήσεις σας περισσότερο, επιλέγοντας δραστηριότητες που σας αρέσουν και που σας κάνουν να κινηθείτε. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να τρώτε τροφές που δεν αντέχετε μόνο και μόνο επειδή είναι υγιεινές. Αντίθετα, εξερευνήστε τα θρεπτικά τρόφιμα που σας αρέσει να τρώτε.

2. Βελτιώστε τους στόχους σας

Οι στόχοι που δεν σχετίζονται με την απώλεια βάρους ή την εμφάνιση ορατών αποτελεσμάτων είναι μερικοί από τους πιο εύκολους να κρατηθούν. Αντί να έχετε εμμονή με το πόσο γρήγορα πέφτουν οι αριθμοί στην ζυγαριά, δοκιμάστε τρεις νέες υγιεινές συνταγές κάθε εβδομάδα.

3. Δημιουργήστε μια ρουτίνα

Η άσκηση, ο προγραμματισμός και το μαγείρεμα υγιεινών γευμάτων απαιτεί αρκετό χρόνο, αλλά το να ζεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να εργάζεσαι για έναν συγκεκριμένο στόχο φυσικής κατάστασης είναι εφικτό, ανεξάρτητα από το πόσο γεμάτο είναι το καθημερινό σου πρόγραμμα. Η διαχείριση του χρόνου είναι το κλειδί.

4. Καταγράψτε τις συνήθειές σας

Η παρακολούθηση της καθημερινής προόδου που κάνετε είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσετε τον εαυτό σας υπεύθυνο για την τήρηση των στόχων φυσικής σας κατάστασης. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να καταγράψουν το φαγητό που τρώνε και τις προπονήσεις που ολοκληρώνουν σε ένα ημερολόγιο.

5. Συγχωρήστε τον εαυτό σας

Ένα από τα πιο σημαντικά κλειδιά για να προχωρήσετε με τους στόχους σας είναι να μάθετε να συγχωρείτε τον εαυτό σας για τις αναπόφευκτες αποτυχίες σας. Κανείς δεν είναι τέλειος και δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένεις από τον εαυτό σου να μην κάνει ποτέ λάθη.



 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Φωτογραφία: Δείτε τα μικρόβια του χεριού ενός 8χρονου παιδιού μετά από έντονο παιχνίδι. Πόσο «αθώα» είναι τα βακτήρια;

Μόδα: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ζέτα Μακρυπούλια, Αθηνά Οικονομάκου. Υπέροχες με total red σύνολο