in

Μαλλιά: Τα πιο τολμηρά κουρέματα και χτενίσματα για το 2022

Νέα χρονιά σημαίνει νέα μαλλιά! Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά βγαίνουν φέτος από τις πασαρέλες και εμφανίζονται στις αγαπημένες σας celebrities.

Αν και είναι εύκολο να τα αποκτήσετε, διαθέτουν αρκετή τόλμη και δράμα. Μάλιστα, πολλές ιδέες παίρνουν έμπνευση από εμβληματικά χτενίσματα που καθόρισαν τα τέλη της δεκαετίας του ’90 και τη δεκαετία του 2000.

Bob κούρεμα

Διαφήμιση

Το Bob κούρεμα κυριαρχεί για άλλη μια φορά. Σκεφτείτε ένα μεσαίο μήκος για αυτό το κούρεμα, παρόμοιο με το κομψό «lob», κοντό για πιο μακρύ bob, που επικράτησε πριν από μερικά χρόνια. Θα πρέπει να ζητήσετε ένα κόψιμο λίγο πάνω από τον ώμο και κάτω από το πηγούνι. Αυτό θα μπορούσε να ταιριάξει σε οποιονδήποτε, έχοντας λεπτά έως πυκνά μαλλιά.

Καστανά μαλλιά σε απόχρωση “mushroom”

H έμπνευση πίσω από αυτή την ουδέτερη μεσαία καφέ απόχρωση που θα είναι παντού φέτος μπορεί να μην είναι αυτό που περιμένεις: ένα μανιτάρι. Ναι, ένα μανιτάρι και το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο όμορφο από όσο ακούγεται.

’90s κόψιμο σε διάφορα μήκη

Θυμάστε το κούρεμα “The Rachel”; Τα κομψά κουρέματα σε διάφορα μήκη είναι εμπνευσμένα από τη Jennifer Aniston και είναι ξανά στο επίκεντρο για το 2022. Αν θέλετε να ακολουθήσετε αυτήν την τάση, θα πρέπει να ζητήσετε μικρές γωνίες γύρω από το πρόσωπό σας και μακριές στρώσεις σε όλη το πίσω μέρος.

Y2K αξεσουάρ

Jumbo κλιπ, μεγάλα σατέν scrunchies και buckett καπέλα: όσον αφορά τα αξεσουάρ μαλλιών, η δεκαετία του 2000 επιστρέφει και είναι καλύτερη από ποτέ. Αυτά τα old-school κομμάτια Y2K είναι ιδανικά για να φτιάξεις το χτένισμά σου, είτε φοράς απαλό κότσο είτε αλογοουρά.

Hair Contouring

Παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιούσατε ένα contour και ένα highlighter για να σμιλέψετε τα ζυγωματικά και τη γραμμή του σαγονιού σας, το contouring μαλλιών χρησιμοποιεί στρατηγικά τοποθετημένες ανταύγειες και χαμηλούς φωτισμούς, για να δώσει στο πρόσωπό σας μια ηλιόλουστη, πιο κομψή εμφάνιση. Μια ποικιλία από εμφανίσεις και αποχρώσεις μπορούν να επιτευχθούν με αυτό το look, αλλά το πιο ωραίο είναι ότι, όπως ακριβώς το περίγραμμα με μακιγιάζ, μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ενός ευρύτερου ή πιο μακρόστενου προσώπου, ανάλογα με τους τόνους που θα υιοθετήσετε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: Και ανοίγει που λες η Ίριδα Παπουτσή το στόμα, το πιάνει με τα χέρια, κλείνει τα μάτια και… Κρύος Ιδρώτας

Κανεις διαιτα; Τρελό κόλπο ΚΟΒΕΙ την όρεξη ΜΑΧΑΙΡΙ. ΧΑΣΕ κιλά με ενα τρυκ που ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ