in ,

Μαλλιά: Είσαι πάνω απο 40; Ανάλογα την τρίχα σου αυτό είναι το κατάλληλο κούρεμα. Μαλλιά 2020

Η ηλικία των 40 στη γυναίκα και το κατάλληλο κούρεμα ανάλογα την ποιότητα της τρίχας σου
Φτάνεις ή είσαι στα 40 και παρατηρείς αλλαγές στα μαλλιά σου; Φυσιολογικότατο
Οι τρίχες γίνονται πιο λεπτές και σπάνε εύκολα, τα μαλλιά λιγότερο πυκνά ενώ αλλαγές παρατηρείς και στο πόσο κρατάνε τα μαλλιά χωρίς να λαδώσουν ή να φριζάρουν. Οι αλλαγές στις ορμόνες του σώματος δεν είναι δυνατόν να μην περάσουν και στα μαλλιά
Δεν είναι κανένα οπτικό ή θέμα εμφάνισης που θέλει τις γυναίκες μετά τα 40 να κόβουν πιο κοντά τα μαλλιά τους αλλά καθαρά πρακτικό αφού το κούρεμε πρέπει να ακολουθει την ποιότητς της τρίχας των μαλλιών
Οι αλλαγές δε τρομάζουν τις γυναίκες στα 40, αφού μπορούν να υποστηρίξουν οποιαδήποτε αλλαγή. Οι γυναίκες στα 40 και τολμούν και δοκιμάζουν και αποδέχονται τις αλλαγές αυτές
Η γυναίκα όμως που έχει πατήσει τα 40, θα πει ναι στο κοντό, κλασσικό καρέ.
Και αυτό γιατί είναι ένα κούρεμα που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Μπορεί να έχει αυστηρό, κλασσικό χαρακτήρα αλλά μπορεί να χαρίσει s#xy διάθεση στην εμφάνιση αρκεί να συνδυαστεί με το κατάλληλο makeup look-ένα αισθησιακό χρώμα στα χείλη, τονισμένες βλεφαρίδες και έντονα ζυγωματικά.
Το κοντό καρέ δε χρειάζεται πολλά για να απογειώσει το γυναικείο στιλ. Αρκούν 5 λεπτά να ασχοληθούμε με τα μαλλιά μας να πετύχουμε ένα αυστηρό ίσιωμα ή ένα πιο χαλαρό, wavy look για να έχουμε την ιδανική εμφάνιση.
Τύποι καρέ που μπορείτε να επιλέξετε:
Γαλλικό καρέ μαλλί: Το γαλλικό καρέ με την αυστηρή του γραμμή είναι διαχρονικό. Ταιριάζει σε γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο και με λεπτά χαρακτηριστικά δεν ενδείκνυται σε γυναίκες με ψηλό λαιμό.
Το μακρύ καρέ: Το μακρύ καρέ μαλλί το προτιμούν οι γυναίκες που δεν θέλουν τις υπερβολές. Είναι όμως ένα από τα καρέ που σας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσετε διάφορα χτενίσματα πάνω του σγουρά κυματιστά, μαζεμένο λουκ. Το απόλυτα ίσιο μακρύ καρέ ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα απλά στις γυναίκες με έντονες γωνίες καλό είναι να έχει πολλές μύτες μπροστά ώστε να κολακεύει περισσότερο.
Ασύμμετρο κοντό καρέ: Προτείνετε σε γυναίκες με πιο δυναμικό στιλ. Ταιριάζει ιδανικά σε γυναίκες με τετράγωνο πρόσωπο γιατί τονίζει το σχήμα του προσώπου τους. Δεν ταιριάζει όμως σε γυναίκες με στρογγυλά πρόσωπα γιατί θα κάνει τα μάγουλα τους να μοιάζουν μεγαλύτερα.
Απόλυτα κοντό καρέ: Το πολύ κοντό καρέ, τόσο που να είναι στα όρια να χαρακτηριστεί ως αντρικό δίνει ένα σοφιστικέ αέρα σε όποια γυναίκα το τολμήσει. Δεν ταιριάζει σε γυναίκες με έντονο πηγούνι.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Θυμάστε τη ΤΖΟΒΑΝΑ Φραγκούλη από το MEGA; Δες πως ειναι σημερα στα 64 της

Πατάτες ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ: Δες σε ένα Viral Βίντεο πως κάνουν την πατάτα τσιπς