in , ,

Bella Hadid: Ποζάρει με σέξι εσώρουχα και «ρίχνει» το Instagram – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

To παγκοσμίου φήμης μοντέλο επιδεικνύει τις καμπύλες της και εντυπωσιάζει

Mία υπέροχη έκπληξη έκανε στους περισσότερους από 49.000.000 ακολούθους της την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Δευτέρα 14/2, η Bella Ηadid, δημοσιεύοντας τέσσερις φωτογραφίες και ένα βίντεο, στις οποίες εμφανίζεται με εσώρουχα της εταιρίας Victoria’s Secret.

Φορώντας ένα καυτό σετ εσωρούχων, η 25χρονη καλλονή αναδεικνύει τις άψογες αναλογίες της και το στητό στήθος της.

Διαφήμιση

Τα μαύρα, ίσια μαλλιά της πέφτουν ανάλαφρα στην πλάτη της, ενώ το μακιγιάζ της είναι σε φυσικούς τόνους. Παράλληλα, λάμψη της χαρίζουν τα εντυπωσιακά, κρεμαστά σκουλαρίκια.

Σε ένα από τα τέσσερα στιγμιότυπα που ανάρτησε, ποζάρει με την 25χρονη, Μαροκινή super model Imaan Hammam, η οποία φορά ένα λευκό στρινγκ, ένα ασορτί διαφανές baby doll και αστραφτερά, μεγάλα σκουλαρίκια. Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο, φορώντας σουτιέν, στρινγκ και λευκές ζαρτιέρες, στέκεται με νάζι, χαμογελά και ξεχειλίζει θηλυκότητα.

Στην παρακάτω φωτογραφία, η Imaan Hammam, η 22χρονη Adut Akech Bior, με καταγωγή από το Νότιο Σουδάν καi την Αυστραλία, και η Bella Hadid, ντυμένες με τα εσώρουχα τoυ οίκου Victoria’s Secret, αποπνέουν σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση, με τα εντυπωσιακά κορμιά τους να τρελαίνουν τον ανδρικό πληθυσμό.

 

Ακόμη, η Bella Ηadid δημοσίευσε ένα ρομαντικό βίντεο, διάρκειας 12 δευτερολέπτων, στο οποίο φορά ένα υπέροχο, ροζ baby doll και ακούγεται το αγαπημένο τραγούδι του Αμερικανού τραγουδιστή Jimi Hendrix «Angel». Περπατά με θηλυκότητα και κοιτά με νάζι το φωτογραφικό φακό, με τους άνδρες να θέλουν να βλέπουν το βίντεο ξανά και ξανά.

 

 

Πέρα από τις καυτές φωτογραφίες με εσώρουχα, η Bella Hadid δημοσίευσε χθες (14/2) στα InstaStories της δύο τρυφερά στιγμιότυπα με τον Marc Κalman. Oι δυο τους διατηρούν σχέση εδώ και περίπου δύο χρόνια και δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους.

Κάθονται αγκαλιασμένοι στον καναπέ και η 25χρονη Αμερικανίδα του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο, ενώ κρατά ένα ποτήρι κρασί.

Η σχέση του διάσημου μοντέλου με τον Marc Kalman, αν και άρχισε τον Ιούλιο του 2020, είδε το φως της δημοσιότητας τον Ιούλιο του 2021, όταν οι δυο τους είχαν πάει ταξίδι στη Νότια Γαλλία.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Αμερικανίδα σταρ είχε δεσμό με τον Καναδό μουσικό The Weeknd από το 2015 έως το 2019.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση
Penelope Cruz

Penelope Cruz: Καλωσόρισε την Άνοιξη με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο

Valentina Ferragni: To It Girl προτείνει το total white