in

Ιλάρι Μπλάζι: Τoπλες η ζωντοχήρα του Φραντσέσκο Τότι. Η φωτογραφία με μαγιό της Βικτόρια Μπέκαμ της Ιταλίας αναστάτωσε όλη τη Ρόμα

Η Ιλάρι Μπλάζι είναι μοντέλο και ηθοποιός στην Ιταλία 41 ετών αλλά περισσότερο γνωστή ως η επί 17 χρόνια γυναίκα του πρώην ποδοσφαιριστή Φραντσέσκο Τότι.

Ο 45χρονος Φραντσέσκο Τότι θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της γενιάς του στην Ιταλία, δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στο campionato και υπήρξε ο εμβληματικός αρχηγός της Ρόμα!

Το ζευγάρι μετά από 20 χρόνια μαζί, 17 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, χώρισε πpoκαλώντας σάλο στη γείτονα Ιταλία. Την απόφαση πήρε η Ιλάρι Μπλάζι αφού ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φέρεται να απάτησε τη 41χρονη τηλεπαρουσιάστρια με τη Νοέμι Μπόκι, μία ανθοπώλισσα που στηρίζει φανατικά τη Ρόμα!

Διαφήμιση

Η Ιλάρι Μπλάζι πέρασε το πρώτο της καλοκαίρι χωρίς τον Τότι. Απόλαυσε τις διακοπές μαζί με την αδερφή της και τα παιδιά ενώ δημοσίευσε και κάποιες φωτογραφίες με μαγιό οι χώροι που έριξαν κυριολεκτικά το Instagram.

Μάλιστα aκόμα και στην ομάδα της Ρόμα, όπου o Τότι υπήρξε εμβληματικός αρχηγός, οι νυν ποδοσφαιριστές συζητούσαν για τις φωτογραφίες της πρώην γυναίκας του!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Τα κορίτσια των ριάλιτι της τηλεόρασης αντεπιτίθενται: Η Λένα Φεσλίογλου από the bachelor. Σκιψίματα και Ανοιγματα

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο κακοποιημένος γάιδαρος στη Ζίτσα