in

Νταιάνα Ιγροπούλου: Θυμάσαι την εθνική Λολίτα; Κόλαζε με τις φωτογραφίες της. Πως είναι σήμερα; Τη βρήκαμε στο instagram

Η Νταϊάνα Ιγροπούλου ήταν η Εθνική λολίτα.
Με γιαγιά Γερμανίδα και ομορφιά που παραπέμπει σε γυναίκα από την Κεντρική Ευρώπη ξεκίνησε τις φωτογραφίες από τα 16 και όπως είπε το έκανε περισσότερο επειδή της το έλεγαν!

Όλος ο κόσμος έβλεπε μία σπάνια ομορφιά και την παρότρυνε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ τις φωτογραφίσεις τα καλλιστεία στη μόδα!

Διαφήμιση

Τα καλλιστεία και οι τίτλοι δεν άργησαν. Μις Γιαγνκ 2007, Queen of Universe 2007, Β Σταρ Ελλάς 2009 και μία καριέρα μόλις ξεκίνησε!

Στα 19 της αποφάσισε να φύγει για Αγγλία και να σπουδάσει ηθοποιος όμως αφού πρώτα έκανε ένα course αποφάσισε ότι δεν της αρέσει και έτσι στράφηκε προς την επικοινωνία!

Δεν είχα αναπτύξει ακόμα την προσωπικότητά μου δήλωσε και άφησε ουσιαστικά πίσω για πάντα την καριέρα του μοντέλου και τις πολύ σέξι φωτογραφίες που μας είχει προσφέρει!

Πλέον μένει μόνιμα στο εξωτερικό εδώ και χρόνια ήταν στην Αυστρία και συγκεκριμένα στην Βιέννη μαζί με τους γονείς της και ταξίδευε στο Τόκιο και το Λονδίνο το οποίο αγαπά.

Τα τελευταία χρόνια μοιράζεται τη ζωή της μεταξύ του Λονδίνο όπου κατοικεί μόνιμα του Τόκιο της Αυστρίας και της Ελλάδας την οποία όμως επισκέπτεται μόνο για διακοπές και κατευθείαν σε ελληνικό νησί!

Ο λόγος που ταξιδεύει αρκετά είναι ο σύντροφός της ο οποίος είναι χρηματιστής

Εμείς βρήκαμε το instagram της Νταϊάνας Ιγροπουλου και πραγματικά μπορείτε να δείτε ότι είναι μία πανέμορφη κοπέλα που δε θυμίζει σε τίποτα τις παλιές τις φωτογραφίες

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Αναστασία Τερζή: Αγιοβασιλίτσα στην Αυστραλία η γιατρίνα προσφέρει τα δώρα της

Η Ριάνα βρεγμένη, τόπλες και με τα χέρια στα απόκρυφα. Στα παλιά περιοδικά βρίσκεις φωτογραφίες διαμάντια