in

Megan Fox: Με σέξι σύνολο εμπνευσμένο από το Euphoria

Η Megan Fox είναι εδώ και καιρό η απόλυτη fashionista, με το δάχτυλό της στον παλμό των τελευταίων τάσεων. Η σταρ του Jennifer’s Body αποδείχθηκε άξια του τίτλου της, όταν εθεάθη στο Λος Άντζελες την Τρίτη (9 Μαρτίου) ντυμένη με στυλ βγαλμένο από την επιτυχία του HBO Euphoria. Όπως ακριβώς η Maddy (την οποία υποδύεται η ηθοποιός Alexa Demie), η Megan ανέβασε τις θερμοκρασίες στα ύψη, μέσα σε ένα στενό σύνολο.

Διαφήμιση

Η Φοξ τόλμησε να μας εντυπωσιάσει, φορώντας ένα μοναδικό mesh τοπ που αναδείκνυε την αξιοζήλευτη σιλουέτα της. Φόρεσε παράλληλα μακριά, λουλουδάτα μανίκια που ταίριαζαν με το παντελόνι της, ενώ το συνδύασε με μια φαρδιά κορδέλα στο κεφάλι. Η σταρ ολοκλήρωσε τη μοντέρνα εμφάνισή της με μια καφέ τσάντα και διάφανες ψηλοτάκουνες γόβες.

Σίγουρα θα ήταν λογικό αν η Μέγκαν αντέγραψε το look από τη σειρά, όπως έχει αστειευτεί ότι έχει κάνει και στο παρελθόν! Πηγαίνοντας στο Instagram της τον Ιανουάριο, η σταρ μοιράστηκε ένα σωρό στιγμιότυπα, φορώντας ένα σύνολο βγαλμένο από το Euphoria.

Συγκεκριμένα, η Fox πόζαρε με ένα απαλό μπλε αμάνικο μπλουζάκι, με άνοιγμα στο στήθος, σε συνδυασμό με ασορτί παντελόνι. Η σταρ πρόσθεσε μια τσάντα σε χρώμα λεβάντας και ασορτί τακούνια στο σύνολο, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με έντονο πορτοκαλί μανικιούρ και σκιά γύρω από τα μάτια της. «Αν ήμουν η δασκάλα Λογοτεχνίας του AP στο Euphoria High», έγραψε ειρωνικά στη λεζάντα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Χατζίδου: Απογείωσε τη μπλε αισθητική, με ένα μίνι φόρεμα

Kim Kardashian: Ξεκαθαρίζει ότι δεν θα επικρίνει ποτέ δημόσια τον πρώην σύζυγό της, Kanye West