ΑΒΓΟ: Μάθε να κάνεις σφιχτό αυγο. ΜΗ ΓΕΛΑΣ… Ακομα και στο masterchef εκει την πατανε ολοι

ΑΒΓΟ
Όταν κάποιος θέλει να πεί οτι δε ξέρει να μαγειρευει λεει ένα… ξέρω να κάνω αυγά βραστά, να βράζω μακαρόνια άντε και καμιά τηγανιτή πατάτα. Δυστυχώς όμως τα βραστό αβγό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να το πετύχεις όπως το θες;
Μάθε ότι… Η κατάλληλη θερμοκρασία για το ασπράδι είναι 82С. Σε αυτήν την θερμοκρασία το ασπράδι γίνεται αφράτο χωρίς να χάνει όμως την υφή του.
Για τον κρόκο η κατάλληλη θερμοκρασία είναι….

5 βαθμοί Κελσίου λιγότεροι, δηλαδή εάν ξεπερνάμε αυτήν την θερμοκρασία τότε ο κρόκος θα γίνει ξερός και θα πάρει μία άσχημη απόχρωση του κίτρινου.

Κάνε και τηγανητές πατάτες και καλή όρεξη

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

κιμ γιονγκ ουν

Κιμ Γιονγκ Ουν: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Χακερς απο το dark web αποκάλυψαν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο Κιμ είναι… Viral ΕΙΔΗΣΗ

Ανέκδοτο: Η ξανθιά και ο νεαρός επιχειρηματίας κάθονται δίπλα στο αεροπλάνο …! Τρελό γέλιο