ΑΒΓΟ
Όταν κάποιος θέλει να πεί οτι δε ξέρει να μαγειρευει λεει ένα… ξέρω να κάνω αυγά βραστά, να βράζω μακαρόνια άντε και καμιά τηγανιτή πατάτα. Δυστυχώς όμως τα βραστό αβγό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να το πετύχεις όπως το θες;
Μάθε ότι… Η κατάλληλη θερμοκρασία για το ασπράδι είναι 82С. Σε αυτήν την θερμοκρασία το ασπράδι γίνεται αφράτο χωρίς να χάνει όμως την υφή του.
Για τον κρόκο η κατάλληλη θερμοκρασία είναι….
5 βαθμοί Κελσίου λιγότεροι, δηλαδή εάν ξεπερνάμε αυτήν την θερμοκρασία τότε ο κρόκος θα γίνει ξερός και θα πάρει μία άσχημη απόχρωση του κίτρινου.
Κάνε και τηγανητές πατάτες και καλή όρεξη