in

Fitness νοστιμιές! Συνταγή για ασπράδια αβγών με μπανάνα από το Χρήστο Τζιέρα

Απολαυστική πανδαισία με μέλι, καρύδια, μπανάνες, βρώμη και ασπράδια, έτοιμη να καταπλήξει και τους πιο απαιτητικούς….

Υλικά

  • 4 ασπράδια αβγών
  • 2 κουταλιές της σούπας βρώμη
  • 1 κουταλιά της σούπας γάλα με 1,5% λιπαρά
  • ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • ½ μπανάνα κομμένη σε φέτες
  • Κανέλα Κεϋλάνης
  • Μέλι ή σιρόπι αγαύης
  • 3-4 καρύδια

Διαδικασία

Διαφήμιση

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα ασπράδια με το γάλα ελαφρώς. Προσθέτουμε τη βρώμη και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα το μείγμα των ασπραδιών.

Τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρει η ομελέτα μας ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Βγάζουμε την ομελέτα από το τηγάνι.

Τη γαρνίρουμε με τις φέτες μπανάνας, την πασπαλίζουμε με την κανέλα και τα καρύδια και τέλος τη ραντίζουμε με το μέλι ή το σιρόπι που έχουμε επιλέξει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Έρευνα: Είστε μεσήλικας και δουλεύετε πολύ; Κινδυνεύει η υγεία σας!

Θέλεις Ζιγκολό; Αυτός είναι ο συνοδός που υπόσχεται …