in

ΑΒΓΟ: Έτσι θα κάνεις το τέλειο σφιχτό αβγο. ΜΗ ΓΕΛΑΣ… Και οι masterchef εκει την πατανε. Κάνε το τέλειο ασπράδι του αβγού

Τα τηγανιτά αυγά είναι μία νόστιμη παρασκευή, ιδανική για πρωινό και αρέσει σε μικρούς και μεγάλους! Μπορείς και βλέπεις τη διαδικασία ψησίματος του αβγού, οπότε ανάλογα το πώς θέλεις να το πετύχεις, σταματάς και το βγάζεις από το τηγάνι!

Όταν κάποιος θέλει να πεί οτι δε ξέρει να μαγειρευει λεει ένα… ξέρω να κάνω αυγά βραστά, να βράζω μακαρόνια άντε και καμιά τηγανιτή πατάτα. Δυστυχώς όμως τα βραστό αβγό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση

Διαφήμιση

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να το πετύχεις όπως το θες;

Μάθε ότι… Η κατάλληλη θερμοκρασία για το ασπράδι είναι 82С. Σε αυτήν την θερμοκρασία το ασπράδι γίνεται αφράτο χωρίς να χάνει όμως την υφή του.

Για τον κρόκο η κατάλληλη θερμοκρασία είναι…. 5 βαθμοί Κελσίου λιγότεροι, δηλαδή εάν ξεπερνάμε αυτήν την θερμοκρασία τότε ο κρόκος θα γίνει ξερός και θα πάρει μία άσχημη απόχρωση του κίτρινου.

Κάνε και τηγανητές πατάτες και καλή όρεξη

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Χάιδεψε και μία φίλη σου μαζί: Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αφού δηλώσει ότι πάει με γυναίκες, βγήκε με τις φίλες για ποτό

αλεσαντρα αμπροσιο

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Η ολόγuμνη φωτογραφία του supermodel στα 35 από τον Γιου Τσάι που ακόμα μοιράζει υπογλώσσια