in

Ashley Roberts: Mε τολμηρό φόρεμα και χωρίς σουτιέν, έλαμπε στην φετινή τελετή Brit Awards. Φωτογραφίες

Η Αdele στα Brit Awards 2022

Η Ashley Roberts μαγνήτισε τα βλέμματα πάνω της, μόλις εμφανίστηκε στη λαμπερή τελετή Brit Awards, η οποία διεξάχθηκε -όπως κάθε χρόνο- στο The O2 Arena στο Λονδίνο, την Τρίτη 8/2.

Η 40χρονη τραγουδίστρια και χορεύτρια εμφανίστηκε με ένα μακρύ, μαύρο φόρεμα, το οποίο είχε τολμηρά cut out κάτω από το στήθος και πάνω από τους γλουτούς και ένα μεγάλο σκίσιμο στο αριστερό πόδι. Δεν φορούσε σουτιέν και το look της αποθέωσε με μαύρα, δερμάτινα μακριά γάντια και μαύρα πέδιλα με μεσαίο τακούνι. Τα ξανθά μαλλιά της έκαναν ένα φυσικό σπάσιμο και έπεφταν κάτω από τους ώμους της, ενώ υπέροχο ήταν και το μακιγιάζ της.

Διαφήμιση

Η επιτυχημένη Αμερικανίδα πόζαρε με αυτοπεποίθηση, νάζι και χαμόγελο στο κόκκινο χαλί. Φυσικά, οι καμπύλες της και τα καλλίγραμμα, γυμνασμένα πόδια της δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους παρευρισκόμενους στην τελετή.

Brit Awards 2022

Η τελετή απονομής των Βρετανικών Μουσικών Βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8/2 και άρχισε να μεταδίδεται στο βρετανικό τηλεοπτικό  ITV στις 20:00. Παρουσιαστής ήταν για πρώτη φορά ο stand-up comedian Mo Gilligan, με την 27χρονη Maya Jama να είναι η «συντονίστρια» στο κόκκινο χαλί.

Τα Brit Awards 2022 ήταν πραγματικά η βραδιά της Adele. H 33χρονη καλλιτέχνιδα, η οποία ερμήνευσε την αγαπημένη της μπαλάντα «I Drink Wine», κέρδισε τρία βραβεία, έχοντας πλέον κατακτήσει συνολικά 12 βραβεία Brit Αwards. Να σημειωθεί εδώ ότι το 2008 έλαβε το πρώτο της βραβείο Rising Star.

H Adele στα Brit Awards 2022

Η Adele κέρδισε για τρίτη φορά το Mastercard Album of the Year. Το συγκεκριμένο βραβείο είχε κερδίσει ξανά το 2012 και το 2016. Μάλιστα, είναι η μόνη σόλο καλλιτέχνης στην ιστορία των Brit Awards που έχει κερδίσει αυτό το βραβείο τρεις φορές!

Ακόμη, κέρδισε το βραβείο Καλλιτέχνης της Χρονιάς των Brit Αwards, με το «Easy On Me» να είναι το τραγούδι της χρονιάς.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Καγιά: Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης κατακεραυνώνει τη σχολή Fashion Workshop by Vicky Kaya

Ελένη Φουρέιρα: Αναδείχθηκε Νο1 καλλιτέχνιδα στο Spotify και το γιορτάζει με ένα post στο Ιnstagram