in

Σάρλοτ ΜακΚίνι: Στο γυμναστήριο με μπουστάκι-φωτιά και ανύπαρκτο σορτσάκι και θα δεις τι πάει να πει γυμναστική

Σάρλοτ ΜακΚίνι

Είναι ένα μοντέλο που βρέθηκε μέσα σε ένα χρόνο από τα μεσαία στρώματα στο ύψιστο σκαλί της επιτυχίας. Τα εξώφυλλα των περιοδικών τρελαίνονται για την παρουσία της και ξεπουλάνε.

Η Σάρλοτ Μακκίνι στις 6 Αυγούστου θα συμπληρώσει τα 30 της χρόνια.

Από την πρώτη στιγμή που την είδαμε μέχρι σήμερα έχει χάσει και μερικά κιλά για να διατηρείται εκεί που θέλει και της έχουν πει οι διαιτολόγοι της. Για να το καταφέρει αυτό το έριξε στη γυμναστική και συνεχίζει μέχρι να πετύχει τον στόχο της.

Διαφήμιση

Η Σαρλότ Μακκίνι που μας έχει τροφοδοτήσει με απειράριθμες φωτογραφήσεις με εσώρουχα, μαγιό, κλασάτα σύνολα, ημίγυμνη, γυμνή και που λόγω της δημοφιλίας της στους άντρες έχει πέσει και θύμα hacking, γυμνάζεται 3-4 φορές την εβδομάδα και τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Ο φωτογραφικός φακός την πέτυχε καθώς έβγαινε από το πολυτελές αυτοκίνητο της και έβαζε τα αθλητικά της παπούτσια.

Όσο ήταν ξυπόλητη στο δρόμο, θαυμάσαμε το κορμί της ντυμένο με πολύ κοντό σορτσάκι και εξίσου μικρό μπουστάκι. Με το μαλλί πιασμένο κότσο και φορώντας το γυαλί της, η Σαρλότ σκύβει και μας αποκαλύπτει τα οπίσθια της που δεν καλύπτονται πλήρως από το ένδυμα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σωσίας της Αντζελίνα Τζολί έχει το πιο εκρηκτικό μπούστο στο instagram και ζορίζει φορέματα και μαγιό – Φωτογραφία

«Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα»: Η συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας Τουνη για τη μητέρα της με τον πρώτο υπέρηχο του γιου της