in

Josephine: Το σέξι, ροζ συνολάκι της και το θηλυκό κορμί της τρέλαναν το Instagram

Δες φωτογραφίες

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Josephine Wendel είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και αισθησιακές τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz. Mε το ταπεραμέντο, το χαμόγελο, το ωραίο κορμί και τις στιλιστικές επιλογές της, κερδίζει εύκολα τον θαυμασμό του ανδρικού πληθυσμού.

Και χθες, Πέμπτη 28/4, η 31χρονη τραγουδίστρια της pop εκτόξευσε τη θερμοκρασία στο Instagram, όταν μοιράστηκε με τους περισσότερους από 341.000 followers της τρεις φωτογραφίες, όπου την βλέπουμε να ποζάρει με σεξαπίλ σε ένα μοντέρνο σαλόνι, πιθανότατα αυτό της οικίας της.

Διαφήμιση

Το ροζ συνολάκι της, το οποίο αποτελείται από ένα στράπλες crop top και μία σούπερ μίνι φούστα, αναδεικνύει την άψογη σιλουέτα της, κρύβοντας τα άκρως απαραίτητα.

Με διάθεση στα ύψη και ξεχειλίζοντας αυτοπεποίθηση, η Josephine «απλώνει» με στιλ το σώμα της πάνω στον καναπέ, ενώ μετά στέκεται όρθια και τεντώνει τα καλοσχηματισμένα χέρια της, δείχνοντάς μας το ωραίο χαμόγελό της και την επίπεδη κοιλιά της.

Τη θηλυκότητά της απογειώνουν τα ξανθά μαλλιά της, τα οποία πέφτουν ανέμελα στη μέση της, και λάμψη της χαρίζουν τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια, τα κολιέ και η χρυσή αλυσίδα στην κοιλιά της.

Η ανάρτησή της έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, πάνω από 35.000 likes και τα θετικά σχόλια δεν έχουν σταματημό, αφού το κορμί της κόβει την ανάσα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο δικηγόρος του θεωρεί την προφυλάκισή του παράνομη – «Η ζημιά που έχει υποστεί είναι ανεπανόρθωτη»

Έρρικα Πρεζεράκου: Ο θάνατος της ανιψιάς της και τα μαθήματα ζωής που πήρε