in , ,

Ιωάννα Κιοσέ: Αφού την έκοψαν από το GNTM για ροζ βίντεο βγήκε Μις Αλβανία

ιωάννα κιοσέ

Η Ιωάννα Κιοσέ έγινε γνωστή όταν την κόψανε από το GNTM χωρίς να παίξουν την οντισιόν της. Ο λόγος ήταν ένα υποτιθέμενο ροζ βίντεο και κάτι που διάβασαν για αυτήν στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε κάνει Ιωάννα Κιοσέ δήλωσε συμμετοχή και πήγε στις οντισιόν του gntm αποσπώντας μάλιστα τέσσερα ναι παρά τα τατουάζ που έχει στο σώμα της.
Να σημειωθεί επίσης οτι η Ιωάννα που στο παρελθόν είχε αρκετά κιλά κατάφερε και έχασε πάνω από 15 και έγινε αυτό που είναι σήμερα.

Διαφήμιση


Τα σχόλια μάλιστα ήταν αποθεωτικά, κυρίως από τη Βίκυ Καγιά αφού όταν την είδε το πρώτο πράγμα που τη ρώτησε είναι αν ασχολείται με το μόντελινγκ με την Ιωάννα να της απαντάει όχι και και τη Βίκυ Καγιά να ανταπαντά, κακώς. Θεώρησε δε μάλιστα η επιτροπή την είσοδό της στο παιχνίδι και το σπίτι δεδομένη και την ρωτούσαν τι θα κάνεις τώρα θα μπεις στο σπίτι και άλλα σχετικά.

Μισή μέρα όμως πριν ξεκινήσουν τα boot camp την κάλεσαν από την παραγωγή για να πιει ένα καφέ μαζί τους και να συζητήσουν.

Εκεί της ανακοίνωσαν ότι δεν γίνεται να μπεις στο σπίτι ούτε να πάρει μέρος boot camp κι ούτε θα παίξει η οντισιόν της και ο λόγος είναι κάτι που είδαν και διάβασαν για αυτήν στο διαδίκτυο.

Όπως δήλωσε η Ιωάννα έκλαιγε καιρό και όλο αυτό της κόστισε πραγματικά.

Λίγο αργότερα ένα βίντεο στο οποίο φέρεται να ήταν Ιωάννα κιοσέ έκανε το γύρο του ίντερνετ με την κοπέλα να γίνεται έξαλλη και να απαντά.


Τελικά η Ιωάννα δεν έπαιξε στο gntm αφού η παραγωγή της είπε τι θέλεις να έρθεις στα boot camp και να κοπείς επειδή έχεις τατουάζ; Έλα άμα θες

Η επαφή της όμως με το χώρο του μόντελινγκ και αυτές οι κριτικές που πήρε χωρίς να έχει ασχοληθεί ποτέ ξανά άλλαξαν στην Ιωάννα Κιοσέ τον προσανατολισμό και χθες εξελέγη Μις Αλβανία world έτοιμη για να πάει στο διαγωνισμό για Μις κόσμος

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Σια Βοσκανίδου

The Bachelor: Αηδόνι! Ακούστε τη Σία Βοσκανίδου live από Εμπατή North. Viral ΒΙΝΤΕΟ

covid μετάλλαξη λαμδα

Κορονοϊός μετάλλαξη δέλτα: Πότε θα έχουμε 6.000 κρούσματα την ημέρα