in

Ελίνα Παπίλα: Δε με αναγνωρίζει πλέον ούτε το κινητό τηλέφωνό μου πλέον. Τι εννοεί;

Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα παρουσιάστρια του breakfast@star είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε ελάχιστους μήνες.

Όπως η ίδια δήλωσε μία μέρα και ενώ είχε τελειώσει η εκπομπή της στον Σοκ FM στη Χαλκίδα και έκατσε μαζί με τον Γιώργο Καρτελιά να πιουν έναν καφέ και να συζητήσουν χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν από το Star.

Διαφήμιση

Γεια σας θέλουμε να σας γνωρίσουμε τους είπαν από την απέναντι γραμμή και φτάσαμε στο σήμερα όπου το ζευγάρι είναι κεντρικοί παρουσιαστές στην πρωινή εκπομπή του καναλιού.

Η Ελίνα Παπίλα από την απλή καθημερινότητα στη Χαλκίδα που είχε εκπομπή στο ραδιόφωνο από Δευτέρα μέχρι Σάββατο τις δουλειές του σπιτιού και το full time μαμά με και το ελάχιστο μακιγιάζ βρέθηκε σε στούντιο με φώτα κάμερες και πολύ μακιγιάζ.

Σχολιάζοντας σήμερα τη δήλωση που έκανε η Βίκυ Καγιά ότι για να ετοιμαστεί χρειάζεται 5 με 10 λεπτά σολίασε ότι και αυτή έτσι ήταν πάντα στη ζωή της και μην κοιτάς τώρα αφού πλέον ούτε το κινητό μου δεν με αναγνωρίζει.

Εμάς μας αρέσει η Ελίνα Παπίλα που είναι ότι πιο φυσικό υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση και αν θέλει να παραμείνει σε αυτήν θα πρέπει να μην κάνει το παραμικρό πάνω της. Μας αρέσει ο αυθορμητισμός το γέλιο και τα καστανά φυσικά μαλλιά

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Θρήνος για τον Νάσο Γουμενίδη: Έχασε τον πατέρα του μετά απο 37 ημέρες στη ΜΕΘ

ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ της. Έλιωνα κ φώναζα Θεέ μου. Με κοίταξε στα μάτια και με έλουσε με θειικό οξύ