in

Αντίνοος Αλμπάνης: Ποζάρει σαν υπερήρωας και περνά το δικό του μήνυμα για τη σύγχρονη εποχή

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός στο Instagram

Ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς ηθοποιούς της ελληνικής showbiz είναι ο Αντίνοος Αλμπάνης, με αρκετές γυναίκες να τον θεωρούν πολύ γοητευτικό. Εδώ, που τα λέμε, αντικειμενικά είναι ωραίος άνδρας.

Απόφοιτος της Ανώτερης Δραματικής Σχολής Κάρολος Κουν, ο 39χρονος ηθοποιός έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 2005, όταν έπαιξε στην δραματική σειρά του ALPHA «Μου Λείπεις». Έκτοτε, τον είδαμε στους «Αληθινούς Έρωτες», «Το Νησί», τη  «10η Εντολή», το «Ου Φονεύσεις», αλλά και σε άλλες επιτυχημένες σειρές. Εκτός από τους ρόλους που έχει ενσαρκώνει, έχει χαρίσει την φωνή του σε πολλές διαφημίσεις στην τηλεόραση.

Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στα social media και την Κυριακή 27/2 μοιράστηκε με τους περισσότερους από 108.000 ακολούθους του μία εντυπωσιακή, επαγγελματική φωτογραφία του.

Διαφήμιση

Πηδάει και βρίσκεται στον αέρα, ενώ τραβάει το μπεζ σακάκι του, αφήνοντας το στήθος και τον κορμό του σε κοινή θέα και παίρνοντας άγριο ύφος. Θυμίζει σούπερ ήρωα και το σακάκι του μπέρτα.

Στη λεζάντα σημειώνει χαρακτηριστικά: «Μιας και είναι όλα υπέροχα, εσύ, τι θα πρωτοέφτιαχνες αν ήσουν υπερήρωας;». Φυσικά, ο Αντίνοος Αλμπάνης ειρωνεύεται. Αναφέρεται έμμεσα στον πόλεμο στην Ουκρανία, ο οποίος έχει προκαλέσει διεθνή κατακραυγή. Δεκάδες θαυμαστές του έχουν σχολιάσει το post του. «Θα έβαζα την αγάπη στις καρδιές των ανθρώπων. Έτσι θα φτιάχνονταν όλα διά μαγείας 😉🙂», «Την ακοή, να μάθουν να ακούνε οι άνθρωποι. Με γνώμονα την αγάπη»,
«Θα εξαφάνιζα για πάντα την αρρώστια, κάθε αρρώστια» είναι μόνο τρία από τα σχόλια.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Έβελυν Καζαντζόγλου: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Μιλάνο

Άννα Βίσση: To jean είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τη νέα σεζόν