in

Γιάννης Στάνκογλου: Ντυμένος Joker, λέει «Σταματήστε τον πόλεμο, είμαστε όλοι παιδιά»

Κι εμείς συμφωνούμε μαζί του

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της ελληνικής showbiz, ο οποίος δεν διστάζει να τσαλακωθεί. Την ίδια ώρα, πολλές γυναίκες όλων των ηλικιών τον θεωρούν πολύ γοητευτικό.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο 48χρονος ηθοποιός ντύθηκε Joker και γιόρτασε τις Απόκριες στα στενά του Μεταξουργείου με την ψυχή του!

Από την Δευτέρα 28/2 μέχρι σήμερα, Πέμπτη 3/3, έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram συνολικά τρεις φωτογραφίες από το αυθόρμητο καρναβάλι του Μεταξουργείου, δίνοντας στους θαυμαστές την ευκαιρία να τον δουν όπως δεν τον έχουν ξαναδεί!

Διαφήμιση

Παράλληλα, έχοντας αποκριάτικη διάθεση αλλά σκεπτόμενος τον πόλεμο στην Ουκρανία, γράφει στη λεζάντα των δύο post του «Stop war motherfuckers. Μεταξουργείο» και «Μεταξουργείο. Stop war. Eίμαστε όλοι παιδιά», ενώ στο τρίτο, στο οποίο τον βλέπουμε να σκύβει προς τις ράγες του τρένου, με το στόμα του ανοιχτό, σημειώνει «Never let me down» -δηλαδή «Μην με απογοητεύσεις ποτέ»-.

Σας προτείνω να βγείτε στο Μεταξουργείο! Είναι μία ωραία περιοχή του κέντρου της Αθήνας, όπου θα βρείτε φαγητό, καφέ, μπύρα, κοκτέιλ, θα ακούσετε μουσική, πιθανόν θα χορέψετε και θα γνωρίσετε ανθρώπους χαμογελαστούς. Και πού ξέρετε, ίσως συναντήσετε στον δρόμο σας και τον Γιάννη Στάνκογλου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Zendaya: Με νέα ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά της

Eva Herzigová: Επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ στην πασαρέλα