in

Γιώργος Χρανιώτης: «Είδες πόσο εύκολα μετατρέπεσαι σε πρόσφυγας;»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο δημοφιλής ηθοποιός στο Instagram για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Διεθνή κατακραυγή έχει προκαλέσει η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, με πολλούς celebrities της εγχώριας showbiz να εκφράζουν τη θλίψη και την αγωνία τους στα social media, μεταξύ αυτών ο Γιώργος Χρανιώτης.

Το μεσημέρι της Τρίτης 1/3, ο 48χρονος ηθοποιός πραγματοποίησε δύο Insta Stories για την φρίκη του πολέμου και τον ρατσισμό που βιώνουν οι πρόσφυγες.

Διαφήμιση

«Είδες πόσο εύκολα μετατρέπεσαι σε πρόσφυγας; Χτες ήταν ο Σύριος, σήμερα ο Ουκρανός, αύριο μπορεί να είσαι εσύ» με αυτά τα λόγια συνοδεύει τη φωτογραφία, όπου βλέπουμε δύο μανούλες -μία ξανθιά και μία με σκουρόχρωμη επιδερμίδα-, με φοβισμένο ύφος, να κρατά η καθεμία στην αγκαλιά της το παιδί της.

Αμέσως μετά, ανάρτησε την σοφή φράση του Γάλλου ποιητή, συγγραφέα και φιλόσοφου Paul Valery (1871-1945) για το τι εστί πόλεμος: «Το πιο σύντομο κείμενο για τον πόλεμο. Πόλεμος είναι όταν αλληλοσκοτώνονται άνθρωποι που δε γνωρίζονται μεταξύ τους, επειδή κάποιοι άλλοι, που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν». 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Maluma: Έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα, με ένα φαντασμαγορικό σόου

Άφωνος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ: Το «αηδιαστικό» μυστικό της Victoria Beckham για να δείχνει πάντα όμορφη!