in

Angelina Jolie: Τα γήινα χρώματα συνδυάζονται ευκολότερα αυτή την εποχή

Η Άνοιξη έχει έρθει και τα γήινα χρώματα είναι η καλύτερη λύση για την μεταβατική αυτή περίοδο που θα μπούμε σιγά σιγά, μετά το κύμα κακοκαιρίας που διανύουμε αυτές τις μέρες. Αυτή η χρωματική τάση έχει προτιμηθεί από πολλούς οίκους, όπως η Stella McCartney και ο Jason Wu και πρόκειται να κάνει τις εμφανίσεις σου πιο sophisticated.

Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις να την υιοθετήσεις και εσύ, όπως έχει κάνει και η Angelina Jolie όλα αυτά τα χρόνια, αφήνοντας πίσω το μαύρο που φορούσες όλο τον χειμώνα.

Διαφήμιση

Οι ποικιλία των γήινων χρωμάτων και των σημερινών συνόλων που θα εξετάσουμε περιλαμβάνει το camel, το cream και το χακί, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις μεταξύ τους ή να διαλέξεις τη μονοχρωμία, επιλέγοντας μόνο ένα από αυτά τα χρώματα στην εμφάνισή σου.

To μπεζ παντελόνι της Jolie γίνεται κομμάτι-πασπαρτού τώρα και συνδυάζεται με όλα σου τα μπλέιζερ και μπουφάν, για άνετα αλλά στιλάτα σύνολα πόλης. Παράλληλα, ένα μπεζ κουστούμι είναι ιδανικό για τα ανοιξιάτικα office outfit σου.

To λευκό με το μπεζ δημιουργούν ένα αξεπέραστο ανοιξιάτικο συνδυασμό, που θα φορέσεις και φέτος αρκετά.  Το χακί με το μπεζ ταιριάζουν επίσης και θα σε βολέψουν πολύ.

Τέλος, η κλασική καμπαρντίνα που φοράμε όλες μας αυτή την εποχή συνδυάζεται υπέροχα με γήινα αξεσουάρ και έχεις ένα city look με σοφιστικέ ύφος.

 

 

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ναταλία Δραγούμη: Σέξι αλλά σοβαρή, μας προτρέπει να ζήσουμε και να αγαπήσουμε

Γιώργος Χρανιώτης: «Αποχαιρετά» τη σπουδαία ηθοποιό Όλγα Τουρνάκη με μία φωτογραφία