in , ,

Bella Hadid: Πώς να φορέσετε oversized φούτερ

Όταν θέλετε να εντυπωσιάσετε με το street-style σας ή όταν θέλετε να είστε ζεστοί και άνετοι στο σπίτι, φορέστε ένα oversized φούτερ, όπως η Bella Hadid.

Το μοντέλο συχνά έχει εμφανιστεί με oversized ρούχα, με διαφορετικά style και διάθεση. Τώρα μπορείτε να πάρετε έμπνευση από το μοντέλο και να συνδυάσετε έξυπνα το φούτερ σας.

Αρχικά, μπορείτε να φορέσετε ένα φαρδύ φούτερ οποιαδήποτε εποχή, συμπεριλαμβανομένου και του καλοκαιριού. Δεν ζουν όλοι στον ίδιο τύπο κλίματος και για κάποιους το καλοκαίρι περιλαμβάνει πολλές δροσερές ή βροχερές μέρες. Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σας στυλ, υπάρχει ένα μεγάλο φούτερ που περιμένει να βελτιώσει την εμφάνισή σας.

Διαφήμιση

Αν και μας αρέσει η σιλουέτα που έχει ένα μεγάλο φούτερ με κολάν, μπορείτε επίσης να το φορέσετε με φαρδιά παντελόνια. Το κλειδί για να έχετε μια καλή ισορροπία με το φαρδύ τζιν είναι να φοράτε μεγάλου μεγέθους φούτερ φτιαγμένα από μαλακό, βαμβακερό ύφασμα, που δεν είναι άκαμπτο, ώστε να κάθεται καλά γύρω από το σώμα.

Ένα φαρδύ φόρεμα-φούτερ δείχνει φανταστικό με ψηλές μπότες, ειδικά μπότες πάνω από το γόνατο ή μποτάκια. Αυτή η εμφάνιση είναι σέξι και κομψή ταυτόχρονα, καθώς δεν θα δείχνετε περισσότερο από λίγα εκατοστά δέρμα. Τα αθλητικά παπούτσια μπορούν επίσης να δώσουν χρώμα σε μια χαλαρή εμφάνιση σας.

Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε ένα φωτεινό κρεμαστό κολιέ, ένα statement κομμάτι και ένα ζωηρό κραγιόν, για να απομακρυνθείτε από το απλό “τεμπέλικο” ντύσιμο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Tatra: Τα αυτοκίνητά της αντέγραψε η Porsche. Η Τσεχοσλοβάκικη εταιρία που έβαζε τα γυαλία σε όλες τις Γερμανικές

Χάιντι Κλουμ: Το πρώην supermodel ΤΟ ΚΟΥΝΑΕΙ και προκαλεί ονειρώξεις! Ξέρει ακόμα πώς να παίζει με το αντρικό μυαλό