in , ,

Charlène του Μονακό: Η θρυμματισμένη ζωή της πιο μυστηριώδους πριγκίπισσας

Τα δάκρυα που δεν μπορούσε να συγκρατήσει την ημέρα του γάμου της ίσως προανήγγειλαν την υπόλοιπη μοίρα της. Η Charlène του Μονακό, η “γοργόνα” του Rocher, δεν κατάφερε ποτέ να εντάξει τον εαυτό της στον ρόλο της βασιλικής υψηλότητας. Μετά από την εξορία της, περισσότερο ή λιγότερο εθελοντική, στη Νότια Αφρική το 2021, τώρα θα κλειστεί σε μια κλινική, για την οποία κανείς δεν γνωρίζει τίποτα.

H κύρια αυλή του ανακτόρου μετατράπηκε σε υπαίθριο ναό για την γαμήλια τελετή και άνθρωποι από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, για άλλη μια φορά. Ανάμεσα στο πλήθος με καπέλα ήταν ο Karl Lagerfeld, η Naomi Campbell, ο Roger Moore και ο Πρόεδρος Nicolas Sarkozy. Η σιωπή γέμισε τον χώρο, καθώς η Charlène, πανέμορφη με ένα σατέν φόρεμα και τρένο πέντε μέτρων, του σχεδιαστή Armani, περπατά προς το βωμό, συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

Ζει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της; Όχι πραγματικά, αν μπορούμε να τo κρίνουμε από το σφιχτό χαμόγελό της. Το χειρότερο από όλα, όταν τοποθετεί την ανθοδέσμη της στον βωμό, όπως υπαγορεύει η παράδοση, η νέα πριγκίπισσα του Μονακό αφήνει ένα δάκρυ να κυλήσει, κάτι για το οποίο ο σύζυγός της την επιπλήττει χαμηλόφωνα.

Διαφήμιση

«Η ένταση αυξήθηκε και ξέσπασα σε κλάματα», είπε δύο χρόνια αργότερα, σε συνέντευξή της στους Times. Ήταν όλα τόσο συντριπτικά και υπήρχαν τόσα συναισθήματα, ανάμεικτα με τις φήμες. Λίγες μέρες νωρίτερα, οι εφημερίδες είχαν υποστηρίξει ότι η Charlène είχε κάνει τρεις προσπάθειες να δραπετεύσει στην πατρίδα της, τη Νότια Αφρική. Άδεια κουτσομπολιά, είπε η ίδια.

Παρά την καλή της θέληση, δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στη ζωή των Μονεγάσκων. Της λείπει η Benoni, η πόλη όπου μεγάλωσε. «Δεν γεννήθηκα στο Μονακό και δεν γεννήθηκα πριγκίπισσα. Αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ», υπόσχεται σε συνέντευξή της στο Tatler, την παραμονή του γάμου της. Γρήγορα όμως, το παραμύθι ραγίζει. Η πριγκίπισσα αντιμετωπίζει αποκαλύψεις για το παρελθόν του συζύγου της, μαθαίνοντας ότι έχει δύο κρυφά παιδιά.

Παρεξηγημένη από τον κόσμο, η πριγκίπισσα καταφεύγει τον Μάιο του 2021 στη Νότια Αφρική, για να συμμετάσχει στον αγώνα κατά της λαθροθηρίας. Αυτή η επιστροφή στο σπίτι, που επρόκειτο να διαρκέσει μόνο μερικές εβδομάδες, μετατρέπεται σε μια δοκιμασία που διαρκεί περισσότερο από έξι μήνες. Μια σοβαρή μόλυνση την εμπόδισε να ταξιδέψει και υποβλήθηκε σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, η μία μετά την άλλη. Στις σπάνιες εμφανίσεις της στα κοινωνικά δίκτυα δείχνει αδυνατισμένη, κουρασμένη και στεναχωρημένη. Υποφέρει λόγω της απόστασης με τα δίδυμά της, τον Ζακ και τη Γκαμπριέλα. που είναι τώρα επτά ετών. Με τους μήνες να περνάνε και την απουσία της στη δέκατη επέτειο του γάμου τους, στις 2 Ιουλίου 2021, τροφοδοτούνται φήμες για πιθανό χωρισμό του πριγκιπικού ζεύγους. Φημολογείται πού και πού ότι δεν τον αγάπησε ποτέ, ότι είναι βαθιά δυστυχισμένη εδώ και χρόνια.

Η ελπίδα για το ζευγάρι ξαναγεννήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου, όταν τελικά η πριγκίπισσα επέστρεψε στο Μονακό. Αλλά αυτή η ανάπαυλα χαράς είναι μικρή, καθώς εξαφανίζεται ξανά, ακόμα πιο μυστηριωδώς από την πρώτη φορά. Έχοντας αϋπνία, απώλεια όρεξης και κατάθλιψη, η πριγκίπισσα υποφέρει από πολλές παθήσεις και συνεχίζει να αναρρώνει σε μια μυστική κλινική, στην Ελβετία ή στο Ντουμπάι. Το τελευταίο κεφάλαιο μιας μοίρας ασυνήθιστης και τραγικής.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Λογοτεχνία: 3 noir βιβλία που αξίζει να διαβάσετε

Michelle Obama: Μια αναδρομική ματιά στις εμφανίσεις της