in

Συγκινητική ιστορία: Μεγάλος αδερφός έκανε 2 χρόνια οικονομία για να βοηθήσει τη μικρή του αδερφή να σπουδάσει

Σπουδές: Η ιστορία του Άντονι που βοήθησε την μικρή αδερφή του να σπουδάσει

Οι σπουδές στην Αμερική είναι γνωστό πως κοστίζουν. Έτσι ένας νεαρός που δεν ήθελε η αδερφή του να χρεωθεί για να σπουδάσει, αποφάσισε να κάνει σκληρή οικονομία.

Διαφήμιση

Αντί να ξοδέψει τον μισθό για τον εαυτό του, αποφάσισε να βοηθήσει την μικρή του αδερφή να ολοκληρώσει τις σπουδές της και να ξεκινήσει τη ζωή της χωρίς χρέη και δάνεια. Συγκεκριμένα, έκανε οικονομία για περισσότερα από 2 χρόνια και συγκέντρωσε ένα μεγάλο ποσό, το οποίο δώρισε στην αδερφούλα του.

Μάλιστα, της κράτησε την έκπληξή του για τη μέρα των Χριστουγέννων κάνοντάς της το καλύτερο δώρο! «Η αδερφή μου είχε πάρει αθλητική υποτροφία σε μεγάλο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο όπως κι εγώ, αλλά ένας τραυματισμός την υποχρέωσε να τερματίσει την καριέρα της στο μπάσκετ. Πέρασε δύσκολα αλλά τελικά αποφάσισε να σπουδάσει ιατρική, αλλά το κόστος σπουδών έφτανε τα 20.000 ευρώ ετησίως. Έτσι πήρε δάνειο το οποίο είναι τεράστιο και κουβαλούσε το άγχος της αποπληρωμής του», ανέφερε ο Anthony.

Συγκινητική ιστορία: Μεγάλος αδερφός έκανε 2 χρόνια οικονομία για να βοηθήσει τη μικρή του αδερφή να σπουδάσει

Η Lauren, μόλις έλαβε το χριστουγεννιάτικο δώρο του αδερφού της, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Έτρεξε στην αγκαλιά του ανακουφισμένη από το τεράστιο οικονομικό βάρος που ξεφορτώθηκε και, κυρίως, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για τον τέλειο αδερφό που έχει. 

Η στιγμή που η Lauren έμαθε πως θα καταφέρει να σπουδάσει χωρίς χρέος

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Ακόμα ένας ξαφνικός θάνατος ποδοσφαιριστή, κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο

Έλσα Χοσκ: Γεννημένη για αντρικά περιοδικά – Ποζάρει και τρελαίνει κόσμο με τις φωτογραφίες της