in

Αλεξάντρα Νταντάριο: Ο διάβολος με το αγγελικό πρόσωπο βάζει τον ΚΟΡΣΕ και σου τα μοστράρει


Πριν από λίγα χρόνια μαθαίναμε για τα καλά την ύπαρξη της Αλεξάντρα Νταντάριο με την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του True Detective να είναι ένα από τα στοιχεία που μεγάλωσαν τον μύθο του.

Σίγουρα ο ΜακΚόναχι και ο Χάρελσον είχαν τρομερές ερμηνείες, το σενάριο και η σκηνοθεσία ήταν εξαιρετικά, αλλά η Αλεξάντρα Νταντάριο ήταν από μόνη της ένας λόγος για να κολλήσεις. Από τότε κύλησε νερό στο αυλάκι και η Αλεξάντρα άλλαξε πολύ γρήγορα.

Διαφήμιση

Το κοριτσάκι που ξέραμε την είδε αλλιώς και είναι άκρως επικίνδυνο.

Ένας διάβολος με αγγελικό πρόσωπο. Αυτός είναι ο μοναδικός χαρακτηρισμός που ταιριάζει γάντι στην Αλεξάντρα Νταντάριο. Στην φωτογράφηση της για το Thestndrd.com και το Icon Issue του διαδικτυακού περιοδικού η ηθοποιός ενδύεται την κυρία της καλής κοινωνίας, σαν τις μελαγχολικές ευκατάστατες γυναίκες που περιέγραφαν οι Αμερικάνοι συγγραφείς του 1920 και του 1930, με το πλούσιο στήθoς της να υστερεί κατά πολύ μπροστά στα βαθυγάλαζα μάτια της που υποτάσσουν!

Ένα βλέμμα επικίνδυνο με μανδύα αθωότητας και άγνοιας, από αυτά που η Αλεξάντρα Νταντάριο είναι μετρ στο να τα προσφέρει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral βίντεο: Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο βάζει κόκκινο κραγιόν, σου στέλνει φιλάκι και σου δείχνει το… λουλούδι της

Χριστίνα Μουστάκα: Η ιστορική φωτογραφία όταν τα κοψίματα στο μαγιό της «έκοβαν» την ανάσα και στους ράδιο αρβύλα…