in

Η Ναόμι Κάμπελ περνάει φάση εξωστρέφειας: Ολόγuμvη ξανά στο Instagram. Δες τη φωτογραφία

Για ένα μεγάλο διάστημα (κοντά μια δεκαετία) η Ναόμι Κάμπελ είχε πάρει τις αποστάσεις της. Οι έξαλλες συμπεριφορές της, το γεγονός ότι δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό της και γινόταν πρώτο θέμα στα tabloids για τους εντελώς λάθος λόγους, όπως ο ξυλοδαρμός της υπηρέτριας της, επέτασσε να φύγει λίγο από το προσκήνιο και να επαναπροσδιορίσει κάποια πράγματα στη ζωή της.

Δεν ξέρουμε αν όντως το έκανε ή ο έκρυθμος χαρακτήρας της παραμονεύει και περιμένει την αφορμή, αλλά εδώ και αρκετό καιρό η Ναόμι Κάμπελ μας απασχολεί όλο και περισσότερο για τους πολύ σωστούς λόγους.

Διαφήμιση

Αυτούς που την έκαναν από τις βασίλισσες της μόδας στην δεκαετία της δόξας της.

Τη μία είχε εμφανιστεί σε φιλανθρωπικό γκαλά με ένα μαύρο διάφανο φόρεμα χωρίς εσώpoουχα, την άλλη είχε αναρτήσει στο Instagram μια γuμvή φωτογραφία της με το στήθoς της να φαίνεται κανονικά και να μας ξαφνιάζει που το μέσο άφησε να περάσει μια τέτοια φωτογραφία.

Mετά από λίγο καιρό η Ναόμι δεν τα έδειξε κανονικά, αλλά έβαλε αστεράκια στα επίμαχα σημεία και πόζαρε με κλειστά μάτια. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς η Ναόμι μας ξάφνιασε περισσότερο γιατί φαίνεται λες και είναι 25 χρονών.

Το όλο κόνσεπτ ήταν λίγα χρόνια πίσω και συγκεκριμένα για το περιοδικό Lui που ξέρει πως να βγάζει το καλύτερο αποτέλεσμα και έδωσε στη Ναόμι την ευκαιρία να επιβεβαιώσει ότι τελευταία αισθάνεται σε τρομερή κατάσταση και το δηλώνει σε κάθε της εμφάνιση.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Ζεράρ Πικέ Σακίρα: Η σέλφι φωτογραφία που τρέλανε το διαδίκτυο! Εκείνος χαμογελαστός, εκείνη με… KAYTO vτεκoλτέ

Ανέκδοτο: Ο Μπόμπος και ο λάκκος …! Τρελό γέλιο