in

Αθηνά Οικονομάκου – Μαίρη Συνατσάκη: Πώς δύο γυναίκες καταφέρνουν να συνεργάζονται αρμονικά και να εκπληρώνουν τους επαγγελματικούς στόχους τους; Οι ίδιες εξηγούν

Στόχος τους; Να δείξουν ότι οι γυναίκες μπορούν να συνεργαστούν χωρίς ανταγωνισμό

Αθήνα Οικονομάκου και Μαίρη Συνατσάκη έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και έχουν ιδρύσει τη δική τους εταιρεία ρούχων, αποδεικνύοντας πως οι γυναίκες, αν πραγματικά το θέλουν, μπορούν να συνεργαστούν και να πετύχουν όσα ονειρεύονται.

Οι δυο τους μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τη συνεργασία τους, ενώ έδωσαν χρήσιμες στιλιστικές συμβουλές στις γυναίκες για να ντυθούν από το πρωί ως το βράδυ.

Διαφήμιση

«Γνωριζόμασταν κοινωνικά πριν συνεργαστούμε. Ο στόχος μας ήταν να δείξουμε ότι οι γυναίκες μπορούν να συνεργαστούν χωρίς ανταγωνισμό. Έχουμε πάρει η μία από την άλλη καλά στοιχεία. Από την δυναμικότητα της Αθηνάς έχω πάρει ξεκάθαρα, δεν ήμουν έτσι πάντα. Έχουμε πάρει η μία από την άλλη πολύ ωραία πράγματα και για αυτό πάει καλά. Δεν θα πουλήσει το προϊόν επειδή είμαστε διάσημες, αυτό το έχω καταλάβει» δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Από την πλευρά της, η Αθηνά Οικονομάκου τόνισε: «Αγαπάμε πολύ τις άλλες γυναίκες, για αυτό και κάνουμε αυτή τη δουλειά. Θέλουμε να νιώθουν όσο πιο όμορφες γίνεται.

Είμαι λίγο αυστηρή, δείχνω τρομερή κατανόηση, έχω τρομερή υπομονή, όμως μέχρι ενός σημείου. Πρέπει να βγει η δουλειά. Ο καταναλωτής από εμάς έχει περισσότερες απαιτήσεις, η κριτική σε εμάς είναι πολύ πιο αυστηρή. Σε εμάς δεν υπάρχει το “μια χαρά”, πρέπει να είναι τέλειο».

Αναφορικά με το πώς πετυχαίνει την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, δεδομένου πως έχει δύο παιδιά, καρποί του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η 36χρονη επιχειρηματίας-ηθοποιός εξήγησε: «Είναι μαγική η ζωή με τα παιδιά, άλλα είναι δύσκολη η διαχείριση όταν δουλεύεις πολύ. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη, να μην με ταράζουν στην καθημερινότητά μου, διότι τα σκαμπανεβάσματα τα ψυχολογικά σε κάνουν να μην έχεις αντοχή και στο παραμικρό να κάνεις μπαμ. Τα κανονίζω με τέτοιο τρόπο, ώστε με το που πηγαίνω σπίτι, να μην κοιτάζω το κινητό μου. Κοιμάμαι καλά, τρώω καλά και κάνω πάρα πολύ καλό προγραμματισμό»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Καγιά: Κομψή και σέξι στο Φεστιβάλ Καννών, μάγεψε τους πάντες – Δες βίντεο

Αντίνοος Αλμπάνης: Ωραίος και στιλάτος, με το εσώρουχο, στο καμαρίνι