in

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς τον πετσόκοψε έτσι. Ο πρώτος με τον οποίο το έκανα ήταν…

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια απο τις παρουσιάστριες που όταν και αν το θελήσει μπορεί να κάνει όλο το πανελλήνιο να μιλάει για εκείνη. Έχει

Η πρώτη φορά που έκανε μία γυναίκα έρωτα δεν διαγράφεται ποτέ από το μυαλό. Πάντα τη θυμάται και τη συζητά με τις φίλες της. Έτσι κάνουν και τα επώνυμα κορίτσια, που αρκετές φορές έδωσαν λίγη βαρύτητα παραπάνω στο εν λόγω θέμα και αποφάσισαν να το συζητήσουν ακόμα και δημόσια!

Ανατρέξαε σε παλαιότερες δηλώσεις τις συγκεντρώσαμε και ιδου!

Συντηρητική και μαζεμένη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια μιλώντας για τα φλερτ της εφηβικής ηλικίας αποκάλυψε: «Μέχρι τα 19 δεν είχα βγει ούτε ραντεβού. Στα 18 πρέπει να έδωσα το πρώτο φιλί. Την πρώτη μου ολοκληρωμένη επαφή την είχα κάπου στα 22. Δεν βιάστηκα να το κάνω . Είμαι πολύ πουριτανή».

Διαφήμιση

Η Αντωνία Καλλιμούκου με τη σειρά της έχει αποκαλύψει ότι η πρώτη της φορά ήταν στην ηλικία των 18 χρόνων. Μάλιστα, μετά ήταν αγχωμένη διότι πίστευε ότι αυτό φαινόταν και θα την καταλάβαινε η μητέρα της.

Πιο τολμηρή ήταν η Ζέτα Δούκα, η οποία παραδέχτηκε ότι η ερωτική της ζωή ξεκίνησε στα 15 της. «Γενικώς στη ζωή μου, προσπαθώ τα πράγματα που μου αρέσουν ή με έλκουν να τα κάνω τη στιγμή που τα θέλω.

Προφανώς εκείνη τη στιγμή ένιωσα πως θέλω να μοιραστώ αυτήν την εμπειρία με τον φίλο μου και το έκανα» δήλωσε παλαιότερα.

Η Ελεονώρα Μελέτη, τέλος, ανέφερε ότι το έκανε στα 17 της όταν πήγαινε τρίτη λυκείου: «Με εκείνο το αγόρι ήμασταν καιρό μαζί και ήταν έξι χρόνια μεγαλύτερος. Με τις εμπειρίες που έχω σήμερα και με αυτά που είδαν τα μάτια μου μετά, μπορώ να σου πω πως σαν εμπειρία ήταν πιο αδιάφορη πεθαίνεις».

Πως τον πετσόκοψε έτσι…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία. Η Μπιγιονσέ OΛOΓYMNH σε αιώρα σεμεδάκι, κοιτάζει στον ουρανό

Δήμητρα Ματσούκα: Φωτογραφία από το χρονοντούλαπο. Δες πως ήταν στην πενταήμερη