in

Φωτογραφία: Η Κατερίνα Στικούδη ΣΚΥΒΕΙ με καuτό τζιν σορτσάκι και σου μοστράρει χαοτικά πόδια

Κάθε καλοκαίρι κάνει και μια νέα προσθήκη στην εξωτερική της εμφάνιση. Ξεκίνησε με ένα «απλό» κopμί μοντέλου, αλλά όταν ο δρόμος της την τράβηξε στη μουσική με τον τρόπο που παράγει μουσική και η Μάιλι Σάιρους, δηλαδή «ποιος νοιάζεται για την ποιότητα όταν έχω τέτοιο κopμί;», κατάλαβε ότι το κοινό της θα ήθελε κάτι διαφορετικό.

Έτσι έχuσε πολύ ιδρώτα στο γυμναστήριο και έχτισε γλouτούς, πόδια και συνολικά ένα κopμί αψεγάδιαστο.

Διαφήμιση

Τα τελευταία καλοκαίρια η Κατερίνα εκμεταλλευόμενη και τη μεγάλη βάση θαυμαστών που έχει στις ηλικίες από 15 και κάτω, ταξιδεύει ανά την Ελλάδα για να παρουσιάσει τη μουσική της και σε μη Αθηναίους.

Μόνο οι πρωτευουσιάνοι θα τρώμε το αγγούρι; Αν όμως κάνει τέτοιες εμφανίσεις τότε υποσχόμαστε να ακούμε τη μουσική της όλη μέρα.

Bέβαια πρόσφατα έγινε μανούλα και όλα άλλαξαν ως προς τις εμφανίσεις και τις περιοδείες στην Ελλάδα αλλά ευτυχώς υπάρχει και το αρχείο του koolnews που έχει μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες!

Σε αυτές που θα φέρουμε σήμερα με ένα τοσοδούλι τζιν σορτσάκι, χωμένη σε μια κούνια, η Κατερίνα άπλωσε τα ψηλά της πόδια και έκανε επίδειξη στο πολύ καλό της μαύρισμα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 20άρης πάει για μπάνιο με τη MIΛΦAPA Ντανιέλα Γουέστμπρουκ και της τραβά το μαγιό- Viral φωτογραφία

Κατερίνα Λιόλιου: Τα έβγαλε όλα – Σου δείχνει πώς είναι χωρίς μακιγιάζ και χωρίς σouτιέν