in

Η Ολγα Νταλλα από το GNTM κατακτά τη Μύκονο: Ομορφιά και εντυπωσιακές φωτογραφίες με μαγιό και τις φίλες από τις διακοπές

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό και κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια των τηλεθεατών, κυρίως των ανδρών, με την αψεγάδιαστη ομορφιά της.

Η Ολγα Νταλλα, που εντυπωσίασε με το ταλέντο της στο μοντελινγκ και την φωτογενειά της, είναι σήμερα ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στην Ελλάδα.

Η πανέμορφη Ολγα, μετά το χωρισμό της από τον Στυλιανό Φλωρίδη φέρεται να είναι ζευγάρι με άλλον παίκτη που ήταν μέσα στο Next Top Model Ελλάδας, βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Μύκονο, όπου διασκεδάζει με τις φίλες της και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Δεν έχει αφήσει, όμως, τους θαυμαστές της χωρίς νέα, καθώς δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Instagram.

Διαφήμιση

Στις δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες που δημοσίευσε, η Ολγα φοράει ένα κομψό μαγιό και ποζάρει με τις φίλες της, ενώ δείχνει πόσο πολύ απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα. Οι φωτογραφίες έχουν ήδη κατακλυστεί από likes και σχόλια, με τους followers της να εκφράζουν την αγάπη και την θαυμασία τους για την Ολγα.

Η τρίτη φωτογραφία, μια εντυπωσιακή selfie στον καθρέφτη, είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή.
Η Ολγα Νταλλα φοράει το μαγιό της και κοιτάζει στον καθρέφτη, με τον φωτισμό να αναδεικνύει την τέλεια σιλουέτα της και την απίστευτη ομορφιά της.

Με τον τρόπο αυτό, η Ολγα Νταλλα συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να μαγνητίζει τα βλέμματα, δείχνοντας ότι είναι μια πραγματική star του μοντελινγκ, με μεγάλο μέλλον μπροστά της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Χριστίνα Πάζιου: Η personal trainer ποζάρει χωρίς σουτιέν, μόνο με τα δίχτυα του ψαρά – Φωτογραφία

ΣΟΚ στην Ουκρανία: Ανατίναξαν το φράγμα που τροφοδοτεί με νερό το Πυρηνικό εργοστάσιο στη Ζαπορίζια