in , , ,

Κόνι Μεταξά: Με άγρια διάθεση, σε animal print σύνολο

Η Κόνι Μεταξά, αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός, αποφάσισε να ακολουθήσει ένα από τα πιο δημοφιλή patterns όλων των εποχών: το λεοπάρ.

Τα ουδέτερα χρώματα του συγκεκριμένου animal print το κάνουν μοναδικό και ευκολοφόρετο, καθώς κυριαρχούν οι τόνοι του καφέ, του μπεζ και του μαύρου. Χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν με πολλές διαφορετικές αποχρώσεις.

Το λεοπάρ είναι κάτι hot και ξεχειλίζει από θηλυκότητα. Παλαιότερα, είχε συνδεθεί με τον αισθησιασμό και το βλέπαμε μόνο σε βραδινές εμφανίσεις, μέχρι φυσικά που οι fashion insiders και influencers κατέρριψαν αυτόν τον μύθο.

Διαφήμιση

Το animal print αποφάσισε να φορέσει και η Κόνι Μεταξά, σε μια πολύ σέξι εμφάνιση. Σήμερα, ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram, με ένα λεοπάρ ολόσωμο κορμάκι.

Το κορμάκι συνδύασε με λάτεξ μαύρο bodysuit και ασορτί μπότες, δίνοντας έντονα σέξι και dominatrice vibes. Από αξεσουάρ διάλεξε μόνο ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και τα μαλλιά της φόρεσε σε μια ψηλή πλεξούδα, η οποία έφτανε ως το πάτωμα.

Τέλος, το μακιγιάζ της ήταν έντονο, με κομψό μαύρο cateye, πλούσιες ψεύτικες βλεφαρίδες, βαθύ bronzer και nude ματ κραγιόν.

Αν θέλετε και εσείς να φορέσετε το πιο hot τύπωμα της σεζόν, ένα φόρεμα ή ένα απλό πουκάμισο είναι αρκετό για να υιοθετήσετε με safe τρόπο την τάση. Καπέλα, κασκόλ, τσάντες και αξεσουάρ μπορούν επίσης να ενταχθούν στο looks σας, για ένα διακριτικό αποτέλεσμα. Συνδυάστε τα έξυπνα με μαύρο, λευκό, μπεζ και καφέ (τα χρώματα της φύσης), αλλά και με κόκκινο, πράσινο και μπλε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Kendall Jenner: Αναδημοσιεύει φωτογραφίες της με εσώρουχα και κολάζει το Instagram – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Δούκισσα Νομικού: Το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα