in , ,

Barbie Ferreira: Με σέξι ροζ μπικίνι καθώς κάνει διακοπές στο Bora Bora

H Barbie Ferreira είναι μια από τις πρωταγωνίστριες του θρυλικού εφηβικού δράματος Euphoria.

Καθώς η δεύτερη σεζόν παίζεται στις τηλεοπτικές οθόνες, η ηθοποιός απόλαυσε το διάλειμμα από τα γυρίσματα, πηγαίνοντας στο Bora Bora με φίλους, για ένα ηλιόλουστο ταξίδι.

Η 25χρονη Barbie, που υποδύεται τη Kat Hernandez, μοιράστηκε μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες με μαγιό καθώς διασκέδαζε στον Νότιο Ειρηνικό.

Διαφήμιση

Η Barbie, η οποία διέμενε στο θέρετρο Four Seasons, αποκάλυψε το ηλιoκαμμένο δέρμα της με ένα σέξι μαγιό, με τη λεζάντα: “Καμμένα μάγουλα στο bora bora, ουάου τι εβδομάδα”.

Η σταρ φόρεσε το καυτό της μπικίνι, με πράσινο top και ροζ bottom, ενώ κρατούσε ένα ποτήρι στο χέρι της. Σε μια άλλη φωτογραφία, η Barbie σήκωσε μια Piña colada ενώ ήταν ξαπλωμένη σε μια ξαπλώστρα. Το αστείο της φωτογραφίας είναι ότι ο χαρακτήρα της στη σειρά πήρε βάρος πίνοντας ατελείωτες Piña colada, ενώ βρισκόταν σε οικογενειακές διακοπές ως παιδί.

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο διακοπών, η Barbie κάθεται στην άκρη ενός ξύλινου καταστρώματος φορώντας ένα καυτό ροζ μπικίνι, πριν πηδήξει στα καταγάλανα νερά από κάτω.

Άλλες εικόνες αποκάλυψαν ότι είχε απολαύσει εκδρομές με σκάφος, κολύμβηση με αναπνευστήρα και τζετ σκι ενώ ήταν στο ταξίδι, καθώς πόζαρε στο σκάφος με μια από τις φίλες της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ήβη Αδάμου: Τραγουδά στο Fantasia Live, η φωνή της μαγεύει και το κορμί της κολάζει

Νατάσα Μποφίλιου: Με το πιο λαμπερό κοστούμι στην πρεμιέρα της