in , , ,

Nicole Scherzinger: Φωτογραφίζεται με ethnic ντύσιμο στο Λος Άντζελες και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

Η 43χρονη Αμερικανίδα μοιράζει…. εγκεφαλικά στο Instagram

Tη Δευτέρα 21/2, η Nicole Scherzinger έκανε μία νέα, εντυπωσιακή φωτογράφιση στο Λος Άντζελες και δημοσίευσε ως δείγμα αυτής στιγμιότυπα και ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναστατώνοντας τους περισσότερους από 5.100.000 followers της.

Φορώντας ένα ιδιαίτερο σετ με ethnic σχέδια και ζωηρά χρώματα, η διάσημη τραγουδίστρια και χορεύτρια επιδεικνύει την άψογη σιλουέτα της και τη λεπτή μέση της.

Διαφήμιση

Το  crop top κολακεύει το πλούσιο στήθος της, ενώ τα μακριά μαλλιά της πέφτουν στην πλάτη και το στήθος της, σχηματίζοντας ανάλαφρους κυματισμούς.

Το σέξι outfit της αποθεώνουν οι μπεζ, ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin.

Το ψηλόμεσο κολάν κολακεύει τους γλουτούς της και κάνει τα πόδια της να φαίνονται πανύψηλα.

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση, το μέλος του βρετανικού, γυναικείου συγκροτήματος «Pussycat Dolls» απολαμβάνει τη διαδικασία της φωτογράφισης και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.

Όσον αφορά το βίντεο που ανέβασε στο Instagram από την επαγγελματική φωτογράφιση, στην οποία φωτογράφος ήταν ο Frederic Monceau, αυτό προκαλεί την ερωτική φαντασία των ανδρών. Στο εν λόγω βίντεο, η 43χρονη, Αμερικανίδα ποζάρει με σεξαπίλ μπροστά από ένα φορτηγό. Στη συνέχεια, γυρίζει πλάτη στην κάμερα και καθαρίζει την μεταλλική επιφάνεια του φορτηγού με ένα άσπρο πανί. «Το καθάρισμα είναι πολύ ωραίο» γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση
kim k

Κιμ Καρντάσιαν: Τράβηξε όλα τα βλέμματα με σέξι δερμάτινο μπικίνι

Ζέτα Μακρυπούλια: Τα δυο πιο κομψά φορέματα που έβαλε στο Ρουκ Ζουκ