in , , ,

Paris Hilton: Έκλεισε τα 41 και το γιόρτασε με τον σύζυγό της, βολτάροντας με το πολυτελές σκάφος τους

Δείτε φωτογραφίες

Η Paris Hilton έγινε 41 ετών την Πέμπτη 17/2 και το γιόρτασε με την καρδιά της, έχοντας τη συντροφιά του συζύγου της, του Αμερικανού επιχειρηματία και συγγραφέα Carter Reum, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2021.

Mοιράστηκε με τους πάνω από 18.000.000 followers της πολλές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές, ανέμελες διακοπές που απολαμβάνει αυτή την περίοδο με τον άνδρα της ζωής της.

Διαφήμιση

Φορώντας ένα καυτό μπικίνι σε animal print λεοπάρ και κρατώντας ένα μαύρο παρεό με πορτοκαλί σχέδιο, περπατά σε μία πανέμορφη, αμμώδη παραλία και κολάζει τον ανδρικό πληθυσμό με τις άψογες αναλογίες της και τα πανύψηλα πόδια της.

Επιπλέον στιλ της χαρίζουν τα μαύρα γυαλιά ηλίου και η στέκα που κοσμεί το κεφάλι της.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει συνδυάσει το ψηλόμεσο μπικίνι της με ασορτί παπούτσια και έχει πιάσει τα ξανθά μαλλιά της σε μία χαμηλή αλογοουρά.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να «ανεβάσει» φωτογραφίες και από το πολυτελές γιοτ, με το οποίο εκείνη και ο Carter Reum βολτάρουν στη θάλασσα και εξερευνούν όμορφες παραλίες.

Στη λεζάντα του post της σημειώνει: «Γιορτάζω τα γενέθλιά μου στον παράδεισο. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας». 

Η Αμερικανίδα σταρ δημοσίευσε πολλά τρυφερά στιγμιότυπα με τον εκλεκτό της καρδιά της, Carter Reum.

Τα πρόσωπά τους λάμπουν από ευτυχία και ο έρωτάς τους δεν κρύβεται!

Mάλιστα, η Paris Ηilton ανάρτησε στα InstaStories της δύο στιγμιότυπα από το εσωτερικό της θαλαμηγού.

Το γιοτ ήταν στολισμένο με κόκκινα και ασημένια μπαλόνια, ενώ -όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες- διαθέτει όλες τις ανέσεις. Περιλαμβάνει τεράστιους καναπέδες, αναπαυτικές καρέκλες, τραπέζι και ξύλινο πάτωμα. Παράλληλα, έχει μεγάλα παράθυρα, ώστε οι επιβαίνοντες σε αυτό να χαζεύουν το απέραντο γαλάζιο.

 

 

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Έφη Παπαϊωάννου: Διδάσκει πως να ανυψώσετε το κάθε σύνολο

Chiara Ferragni: Απογείωσε το trend της σούπερ μίνι φούστας