Φόρμα αναζήτησης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚA

Ταξιδάκι στη Νέα Υόρκη προγραμμάτιζε η Τζάκρη

Τετάρτη, 2. Δεκεμβρίου 2015 - 20:55
Ταξιδάκι στη Νέα Υόρκη προγραμμάτιζε η Τζάκρη - Κεντρική Εικόνα

Δεκαήμερο ταξίδι στην Αμερική προγραμμάτιζε να πραγματοποιήσει η υφυπουργός Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη, αλλά τελικά το πρόγραμμα δεν... βγήκε, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν τα σχέδιά της.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Τζάκρη είχε κλείσει την... ατζέντα της για το διάστημα από 5 Δεκεμβρίου έως και 15 του ίδιου μήνα.

Όταν ενημερώθηκαν οι Έλληνες διπλωμάτες στις ΗΠΑ για τα σχέδια της υφυπουργού, αναλώθηκαν σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να συμπληρώσουν το πρόγραμμα των δέκα ημερών. Ωστόσο, η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα κατάφερε να της κλείσει μόλις ένα ραντεβού, ενώ η ίδια αξίωνε να δοθούν περισσότερα, ώστε να δικαιολογήσει το δεκαήμερο... τουρνέ στη Νέα Υόρκη.

Η μοναδική ανταπόκριση που έτυχε, ήταν από ομογενειακές οργανώσεις, οι οποίες ενεργοποιούνται ούτως ή άλλως κάθε φορά που ένας Έλληνας πολιτικός, ή γνωστός ταξιδεύει στις ΗΠΑ.

Μετά λοιπόν, το... κενό πρόγραμμα που προέκυψε για το διάστημα που είχε σκεφτεί να ταξιδέψει στην αμερικανική μεγαλούπολη, η υφυπουργός Βιομηχανίας ανέλαβε τα σχέδιά της για το... 2016, σε άγνωστη ημερομηνία.

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Κουτσούμπας έκανε... μάθημα στον Τσίπρα για το όπλο του Μπελογιάννη (vid) - Κεντρική Εικόνα
Έναν… δάσκαλο στο πρόσωπο του Δημήτρη Κουτσούμπα βρήκε ο Αλέξης Τσίπρας. Κατά την διάρκεια των εγκαινίων, ο κ. Τσίπρας ξεναγήθηκε στο σπίτι του Νίκου Μπελογιάννη μαζί με τον...
Η Άννα Βαγενά ξεναγεί την κάμερα στο σπίτι της στο Μεταξουργείο (vid) - Κεντρική Εικόνα
Η Άννα Βαγενά άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στο Μεταξουργείο και μίλησε για την ζωή της ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στον πρόσφατο χαμό του Λουκιανού Κηλαηδόνη.  Η κ. Βαγενά...
Όταν η Άνγκελα γνώρισε την Μπέτυ! - Κεντρική Εικόνα
Άνγκελα Μέρκελ και Μπέτυ Μπαζιάνα συναντήθηκαν για πρώτη φορά διά ζώσης, στο δείπνο των ευρωπαίων ηγετών στην Σύνοδο Κορυφής της Ρώμης. Σύμφωνα με το «Έθνος», όταν ο Αλέξης...

Best of internet