Φόρμα αναζήτησης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚA

Ταξιδάκι στη Νέα Υόρκη προγραμμάτιζε η Τζάκρη

Τετάρτη, 2. Δεκεμβρίου 2015 - 20:55
Ταξιδάκι στη Νέα Υόρκη προγραμμάτιζε η Τζάκρη - Κεντρική Εικόνα

Δεκαήμερο ταξίδι στην Αμερική προγραμμάτιζε να πραγματοποιήσει η υφυπουργός Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη, αλλά τελικά το πρόγραμμα δεν... βγήκε, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν τα σχέδιά της.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Τζάκρη είχε κλείσει την... ατζέντα της για το διάστημα από 5 Δεκεμβρίου έως και 15 του ίδιου μήνα.

Όταν ενημερώθηκαν οι Έλληνες διπλωμάτες στις ΗΠΑ για τα σχέδια της υφυπουργού, αναλώθηκαν σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να συμπληρώσουν το πρόγραμμα των δέκα ημερών. Ωστόσο, η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα κατάφερε να της κλείσει μόλις ένα ραντεβού, ενώ η ίδια αξίωνε να δοθούν περισσότερα, ώστε να δικαιολογήσει το δεκαήμερο... τουρνέ στη Νέα Υόρκη.

Η μοναδική ανταπόκριση που έτυχε, ήταν από ομογενειακές οργανώσεις, οι οποίες ενεργοποιούνται ούτως ή άλλως κάθε φορά που ένας Έλληνας πολιτικός, ή γνωστός ταξιδεύει στις ΗΠΑ.

Μετά λοιπόν, το... κενό πρόγραμμα που προέκυψε για το διάστημα που είχε σκεφτεί να ταξιδέψει στην αμερικανική μεγαλούπολη, η υφυπουργός Βιομηχανίας ανέλαβε τα σχέδιά της για το... 2016, σε άγνωστη ημερομηνία.

Διαβάστε περισσότερα:

Πρώτη η ΔΑΚΕ στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ - Κεντρική Εικόνα
Πρωτιά για τη ΔΑΚΕ, τη συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ, στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, αφήνοντας στη 2η θέση την παράταξη του ΚΚΕ, στην 3η του ΠΑΣΟΚ και μόλις στην 4η του ΣΥΡΙΖΑ....
Στο υπουργείο Δικαιοσύνης η Μαρία Γιαννακάκη! Αναλαμβάνει γ.γ. Διαφάνειας - Κεντρική Εικόνα
Νέα Γενική Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στο υπουργείο Δικαιοσύνης, αναλαμβάνει η Μαρία Γιαννακάκη. Η πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αποχώρησε από το κόμμα τον...
Απίστευτο σκηνικό στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ- Εκτός ΝΔ ο γραμματέας Οργανωτικού Β. Σπανάκης - Κεντρική Εικόνα
Εκτός ΝΔ βρίσκεται πλέον ο γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος Βασίλης Σπανάκης, μιας και ενεπλάκη σε ένα απίστευτο περιστατικό στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ. Πιο συγκεκριμένα, ο κ....

Best of internet