Φόρμα αναζήτησης

ΕΛΛAΔΑ

Έφεση σε βάρος της καταδικαστικής απόφασης άσκησε ο Αρτέμης Σώρρας (vid)

Δευτέρα, 20. Μαρτίου 2017 - 21:21
Έφεση σε βάρος της καταδικαστικής απόφασης άσκησε ο Αρτέμης Σώρρας (vid) - Κεντρική Εικόνα

Στα δικαστήρια της Πάτρας μετέβει το πρωί της Δευτέρας ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα, Βασίλης Νουλέζας, ασκώντας έφεση σε βάρος της απόφασης που καταδικάζει τον Αρτεμη Σώρρα και την σύζυγό του σε 8 χρόνια κάθειρξη.

Ο κ. Νουλέζας δήλωσε πως ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει φύγει στο εξωτερικό. Βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα είπε πως αν απορριφθεί το αίτημα έφεση αύριο, θα μιλήσει με τον εντολέα του καθώς δεν γνωρίζει αν είναι στις προθέσεις του να παραδοθεί. "Ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται στην Ελλάδα και σύντομα τις επόμενες ημέρες θα είναι παρών για να υποστηρίξει την αλήθεια και την αθωότητά του" είπε μεταξύ άλλων.

Ασύλληπτος παραμένει για τέταρτη ημέρα ο Αρτέμης Σώρρας, με την αστυνομία να ψάχνει σε όλη την επικράτεια για να τον εντοπίσει. Σε Αττική και Αχαΐα επικεντρώνουν τις έρευνές τους οι αστυνομικοί τον Αρτέμη Σώρρα, καθώς πιστεύουν τώρα ότι δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό και κρύβεται σε σπίτι συνεργάτη του. Από τους ελάχιστους ανθρώπους που γνωρίζουν πού βρίσκεται ο καταζητούμενος.... σωτήρας της Ελλάδας είναι ο δικηγόρος του.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν μακόμα το ηλεκτρονικό ίχνος από το βίντεο των 21 λεπτών και 22 δευτερολέπτων, που ανέβηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Youtube. Πιστεύουν ότι το βίντεο έφυγε από την Ελλάδα προς το εξωτερικό μέσω viber, έτσι ώστε να μην μπορεί να ανιχνευθεί ο αποστολέας. Συνεργάτης του Σώρρα το παρέλαβε, κατά πάσα πιθανότητα στην Ιταλία, και από εκεί το ανέβασε στο Youtube. Το βίντεο "κατέβηκε" από το διαδίκτυο, λίγες ώρες αργότερα, όταν κατάλαβαν ότι οι αρχές μπορούν να βρουν ποιος το "ανέβασε". 

Ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, πρώην κουμπάρος του Αρτέμη Σώρρα, είναι ο άνθρωπος που τον στέλνει φυλακή. Τον γνωρίζει 30 χρόνια και ξέρει καλά τη δράση του.

Το κρυφτό του Αρτέμη Σώρρα θα συνεχιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι να συζητηθεί η αίτηση αναστολής της ποινής. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και πάλι μέσω διαδικτύου, με νέα βίντεο.

  Διαβάστε περισσότερα:

  Έκτη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στο Περιστέρι με τη συμμετοχή 850 παιδιών - Κεντρική Εικόνα
  Με τη συμμετοχή 850 παιδιών από 15 αθλητικές ακαδημίες και 1.200 γονέων και συνοδών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, η έκτη μεγάλη...
  Πολλαπλές διακρίσεις για την LG Electronics Hellas στα Greek Hospitality Awards 2017 - Κεντρική Εικόνα
  Η LG Electronics Hellas (LG) απέσπασε πολλαπλές διακρίσεις στα Greek Hospitality Awards 2017, θεσμό που έχει ως στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων της χώρας που ασχολούνται με...
  Και όμως: Μειώθηκε κατά 35% ο αριθμός των θανάτων από τροχαία στην Ελλάδα - Κεντρική Εικόνα
  Κατά 35% έχει μειωθεί ο αριθμός των θανάτων από τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα μεταξύ 2010 και 2016 σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία για την οδική ασφάλεια στην ΕΕ που δημοσιεύει...

  Best of internet