Φόρμα αναζήτησης

ΕΛΛAΔΑ

Έφεση σε βάρος της καταδικαστικής απόφασης άσκησε ο Αρτέμης Σώρρας (vid)

Δευτέρα, 20. Μαρτίου 2017 - 21:21
Έφεση σε βάρος της καταδικαστικής απόφασης άσκησε ο Αρτέμης Σώρρας (vid) - Κεντρική Εικόνα

Στα δικαστήρια της Πάτρας μετέβει το πρωί της Δευτέρας ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα, Βασίλης Νουλέζας, ασκώντας έφεση σε βάρος της απόφασης που καταδικάζει τον Αρτεμη Σώρρα και την σύζυγό του σε 8 χρόνια κάθειρξη.

Ο κ. Νουλέζας δήλωσε πως ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει φύγει στο εξωτερικό. Βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα είπε πως αν απορριφθεί το αίτημα έφεση αύριο, θα μιλήσει με τον εντολέα του καθώς δεν γνωρίζει αν είναι στις προθέσεις του να παραδοθεί. "Ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται στην Ελλάδα και σύντομα τις επόμενες ημέρες θα είναι παρών για να υποστηρίξει την αλήθεια και την αθωότητά του" είπε μεταξύ άλλων.

Ασύλληπτος παραμένει για τέταρτη ημέρα ο Αρτέμης Σώρρας, με την αστυνομία να ψάχνει σε όλη την επικράτεια για να τον εντοπίσει. Σε Αττική και Αχαΐα επικεντρώνουν τις έρευνές τους οι αστυνομικοί τον Αρτέμη Σώρρα, καθώς πιστεύουν τώρα ότι δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό και κρύβεται σε σπίτι συνεργάτη του. Από τους ελάχιστους ανθρώπους που γνωρίζουν πού βρίσκεται ο καταζητούμενος.... σωτήρας της Ελλάδας είναι ο δικηγόρος του.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν μακόμα το ηλεκτρονικό ίχνος από το βίντεο των 21 λεπτών και 22 δευτερολέπτων, που ανέβηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Youtube. Πιστεύουν ότι το βίντεο έφυγε από την Ελλάδα προς το εξωτερικό μέσω viber, έτσι ώστε να μην μπορεί να ανιχνευθεί ο αποστολέας. Συνεργάτης του Σώρρα το παρέλαβε, κατά πάσα πιθανότητα στην Ιταλία, και από εκεί το ανέβασε στο Youtube. Το βίντεο "κατέβηκε" από το διαδίκτυο, λίγες ώρες αργότερα, όταν κατάλαβαν ότι οι αρχές μπορούν να βρουν ποιος το "ανέβασε". 

Ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, πρώην κουμπάρος του Αρτέμη Σώρρα, είναι ο άνθρωπος που τον στέλνει φυλακή. Τον γνωρίζει 30 χρόνια και ξέρει καλά τη δράση του.

Το κρυφτό του Αρτέμη Σώρρα θα συνεχιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι να συζητηθεί η αίτηση αναστολής της ποινής. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και πάλι μέσω διαδικτύου, με νέα βίντεο.

  Διαβάστε περισσότερα:

  ΕΚΤΑΚΤΟ: Έστειλαν φάκελο με σφαίρες στον γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων - Κεντρική Εικόνα
  Έστειλαν φάκελο με σφαίρες στον γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων. Περισσότερα σε λίγο...
  Ήρθε μετά από… 23 χρόνια λειτουργίας, η αδειοδότηση της Δημοτικής Συγκοινωνίας Πειραιά - Κεντρική Εικόνα
  Νόμιμα θα κινούνται, πλέον, τα οχήματα της Δημοτικής Συγκοινωνίας Πειραιά, έπειτα από 23 χρόνια συνεχούς προσπάθειας για την πολυπόθητη αδειοδότησή τους από το υπουργείο Υποδομών...
  «Νεκρή η 8χρονη Κύπρια που αγνοούνταν στο Μάντσεστερ» - Κεντρική Εικόνα
  Ο θείος της 8χρονης Saffie Rose Roussou που συγκαταλέγεται μεταξύ των αγνοουμένων από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ, Chris Roussou ενημέρωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της...

  Best of internet