Φόρμα αναζήτησης

FOOD

Διαγωνισμός: Μαγειρέψτε το καλύτερο κρέας για την Τσικνοπέμπτη με συμβουλές από τον Πέτρο Κωστόπουλο στο «ΑΘΗΝΕΟ»

Δευτέρα, 29. Φεβρουαρίου 2016 - 15:36
Διαγωνισμός: Μαγειρέψτε το καλύτερο κρέας για την Τσικνοπέμπτη με συμβουλές από τον Πέτρο Κωστόπουλο στο «ΑΘΗΝΕΟ» - Κεντρική Εικόνα

Η Τσικνοπέμπτη ονομάζεται η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου, επειδή την ημέρα αυτή όλα τα σπίτια ψήνουν κρέας ή λιώνουν το λίπος από τα χοιρινά και ο μυρωδάτος καπνός (τσίκνα) είναι διάχυτος παντού. Από αυτή την τσίκνα, λοιπόν, έχει πάρει και το όνομά της η Πέμπτη και λέγεται Τσικνοπέμπτη.

Το KoolNews.gr δίνει τη δυνατότητα σε 15 τυχερούς να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για να περάσουν την παραμονή της Τσικνοπέμπτη τους, την Τετάρτη 2/2/2016 (19:00-21:00), σε σεμινάριο μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο γνωστός εκδότης και παρουσιαστής του Talkshow του ALPHA, «Βράδυ» θα δώσει συμβουλές, για τη σωστή επιλογή κρέατος-τι είδος, ποιο σημείο, το σωστό μαρινάρισμα και φυσικά... πώς να το ψήσετε, έτσι ώστε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, στο barbeque της Τσικνοπέμπτης.

Λίγες είναι οι απολαύσεις που ξεπερνούν αυτήν του γευστικού συνδυασμού καλοψημένου κρέατος με μία παγωμένη μπύρα. Οι περισσότεροι όμως δεν γνωρίζουν ποιες μπύρες ταιριάζουν με το εκάστοτε κρέας. Ο καταλληλότερος χώρος για να ανακαλύψει λοιπόν κανείς τις πιο γευστικές μπύρες, αλλά και τους συνδυασμούς τους, είναι το «ΑΘΗΝΕΟ», όπου και θα γίνει το σεμινάριο.

«Το ΑΘΗΝΕΟ, είναι ένας χώρος με σύγχρονη αισθητική, αφιερωμένος στην κουλτούρα και τον πολιτισμό της μπίρας. Εγκαινιάστηκε την άνοιξη του 2015 στο ίδιο σημείο που πριν από 52 χρόνια παράχθηκαν οι πρώτες παρτίδες μπίρας της  Αθηναίικης Ζυθοποιίας. Στόχος του  ΑΘΗΝΕΟ είναι  να αποτελέσει σημείο συνάντησης,  έμπνευσης  και συναναστροφής για όλους  όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τον κόσμο της μπίρας και να γνωρίσουν την ιστορία, την παραγωγή και το savoir vivre του αγαπημένου τους ποτού.  Σεμινάρια, εκθέσεις, ξεναγήσεις και πολλές θεματικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα στο ΑΘΗΝΕΟ και προσφέρουν στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες. Περισσότερα στο www.athineo.gr και στο www.facebook.com/letsbeer.gr »

fre1

fre2

fre78

Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής στο koolnews.gr

 

Διαβάστε περισσότερα:

Magic Mushroom Menu στο CHEFI την Πέμπτη 2 Μαρτίου - Κεντρική Εικόνα
Μια φορά και έναν καιρό το CHEFI έφτιαξε το πιο μανιταρένιο μενού που μπορείς να φανταστείς… Το πορτομπελίνι ωρίμασε και έγινε πορτομπέλο και βρήκε την θέση του στην αφράτη τάρτα...
Στην κουζίνα ολοταχώς! Συνταγή για γαρίδες σαγανάκι από τον Άκη Πετρετζίκη - Κεντρική Εικόνα
Η νηστεία ξεκίνησε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα στερηθείς νοστιμιά και απόλαυση. Γι’ αυτό, άλλωστε, έχεις τον Άκη κι αυτή την πεντανόστιμη συνταγή… Υλικά 1 πράσινη πιπεριά 1...
Πόσο αφράτο; Συνταγή για τσουρέκι με πορτοκάλι από τον Τάσο Αντωνίου - Κεντρική Εικόνα
Χωρίς γάλα, αβγά, βούτυρο… κι όμως τόσο αφράτο και μαστιχωτό! Υλικά 2 κύβοι νωπή μαγιά των 25 γρ. 1 φλ. νερό χλιαρό στους 30 βαθμούς 1+1/4 φλιτζ. και 1 κ.σ. ζάχαρη 4 κ.σ. αλεύρι...

Best of internet