Φόρμα αναζήτησης

EXTRAS

Νέα απάτη με τη μέθοδο - πυραμίδα ήρθε και στην Ελλάδα

Κυριακή, 19. Μαρτίου 2017 - 12:28
Νέα απάτη με τη μέθοδο - πυραμίδα ήρθε και στην Ελλάδα - Κεντρική Εικόνα

Δύο αδέλφια, μια εταιρία και πίσω τους ολόκληρος «στρατός» ανθρώπων που αγαπούν τα αυτοκίνητα. Το κόστος τους; Αέρας κοπανιστός. Τα κέρδη τους; Άνω των 10 εκατ. ευρώ!

Η απάτη που υπόσχεται δωρεάν ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων αν καταβάλεις τώρα ένα ποσό και προσελκύσεις και άλλους στο project, μετρά ήδη τα πρώτα της κρούσματα και στη χώρα μας.

«Θα σου άρεσε να οδηγείς ένα αυτοκίνητο με μηδενικό κόστος; Έλα να γίνεις μέρος της πρώτης κοινότητας δωρεάν ενοικίασης αυτοκινήτου», υπόσχεται η dexcar, μία εταιρεία που φέρεται να είναι «βιτρίνα» εξαπάτησης χιλιάδων ανθρώπων.

Σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές, που έχουν εδώ και μερικούς μήνες ολοκληρώσει τις πρώτες σχετικές έρευνες, δύο αδέρφια σύστησαν μία εταιρεία στη Γερμανία, που λειτουργεί με το σύστημα πυραμίδας και μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να αποσπάσει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Κάθε «θύμα» της απάτης καλείται να καταβάλλει ένα ποσό που ορίζεται γύρω στα 500 ευρώ, με την υπόσχεση, όχι μόνο να μπορεί να χρησιμοποιεί δωρεάν ένα ποιοτικό όχημα με καλυμμένα τα κόστη χρήσης (μεικτή ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας, service σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία, αλλαγές ελαστικών κ.α.) αλλά και να εισπράττει χρήματα εφόσον δημιουργήσει το δικό του, διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο.

Σύμφωνα πάντα με τις ιταλικές αρχές, στην περίοδο της έρευνας πιστοποιήθηκε η συμμετοχή άνω των 23.000 ανθρώπων στη γειτονική χώρα.

Πηγή: newsauto.gr

  Διαβάστε περισσότερα:

  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ανοίγει σχολή σεξ! - Κεντρική Εικόνα
  Σχολή σεξ στην Ελλάδα ετοιμάζεται να λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα. Επικεφαλής θα είναι η Ειρήνη Χειρδάρη η οποία μας έδωσε μία γεύση για τα μαθήματα που θα έχουν...
  Σηκώνεται ξημερώματα για να δει Survivor: Η γιαγιά Νίτσα από την Αυστραλία που έγινε viral (vid) - Κεντρική Εικόνα
  Είναι Πόντια, είναι δυναμική και αθυρόστομη. Πρόκειται για την γιαγιά Νίτσα που έγινε viral στο διαδίκτυο αφού βλέπει φανατικά Survivor! Η 79χρονη γιαγιά Νίτσα είχε κλέψει την...
  Ο Μάικ Παπαδάκης κάνει τέχνη, χρησιμοποιώντας μεγεθυντικό φακό (pics) - Κεντρική Εικόνα
  Ο τριαντάχρονος κινηματογραφιστής Μάικ Παπαδάκης, από την πολιτεία του Κολοράντο, κάνει τέχνη πάνω σε ξύλο, χρησιμοποιώντας διαθλούμενο και ανακλώμενο ηλιακό φως μέσω μεγεθυντικού...

  Best of internet